SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
F10

Information uppstart säsongen 22/23
2022-08-12 16:00

Hoppas alla har en bra sommar! Hösten börjar närma sig vilket betyder att vi snart får gå tillbaka till handbollshallarna igen. Som vi har längtat! Nedan har vi sammanställt information inför handbollssäsongen 22/23.Här följer inledande information inför säsongsstart i ett långt utskick.Träningar:

Träningarna kommer att starta tisdagen den 23e augusti, vi är medvetna om att fotbollen och andra idrotter fortfarande har säsong. Träningstiderna i hall kommer att vara:

  • Tisdagar 19:30 – 21:00 Irstahallen
  • Torsdagar 18:30 – 20:00 Irstahallen

Utöver detta kommer ett pass i veckan till att planeras in, mer info om det kommer, som det ser ut nu så kommer dessa pass att ligga på onsdagar på annan plats än i Irsta.

Som vanligt ser man till att vara ombytt till träningen börjar, vattenflaskan fylld och håret uppsatt.Till träningarna önskar vi att ni där hemma pratar om vikten av planering, att läxorna är gjorda och att man ätit middag innan träningen och packar med sig ett mellis att äta när man åker hem från träningen. Delvis för att återhämtningen ska bli bra men framför allt för att det inte ska bli senare än nödvändigt i säng.Tisdag 27/9 KL: 19:30 Spelarmöte i samband med träningen

Dusch:

Obligatorisk dusch i hallen efter träning samt hemma- och bortamatcher.

Föräldramöte:

Torsdag 1/9 KL: 18:30 Föräldramöte Irstahallen i samband med träningen

Ledare:

Huvudtränare: Filippa, Martin och MikaelaAss. Huvudtränare: ThereséTränare: JohannaTränare/Lagledare: NimaSpecialtränare: Andreas (Biancas pappa)

Seriespel:

Vi är precis som förra året anmälda till 2 serier med totalt 3 lag;F12 Västra Mitt (Lagnamn: VästeråsIrsta HF F10 Röd och VästeråsIrsta HF F10 Svart)F14 N2 Östra Mitt (Lagnamn: VästeråsIrsta HF F10)Seriespelet inleds v.38, tider inte helt klart ännu.Obligatoriskt till match; Svarta Kempashorts och vita Kempastrumpor. Röd och Vit matchtröja ska alltid med till bortamatcher.

SportAdmin:

Nu kommer föreningen att övergå till hemsidan som är kopplad till SportAdmin. Från och med 31 augusti kommer vi inte längre använda Laget.se utan all kommunikation, dokumentation och kallelser kommer att ske från SportAdmin. Så se redan nu till att göra dig mer bekant med SportAdmin och uppdatera era kontaktuppgifter så att ni inte missar någon information.

Frånvaro:

I dagsläget är ännu inte funktionen Gästbok aktiverat i SportAdmin, till dess att den är i gång så meddelas frånvaro till samtliga Huvudtränare.

Funktionärsutbildning:

Dessa datum finns att boka in sig på: https://bit.ly/3diLvH4 Samtliga matcher i år kräver EMP-utbildning av våra funktionärer. Man anmäler sig själv på lämpligt datum och föreningen står för utbildningskostnaden. Vid frågor om funktionärsutbildningarna kontakta kansliet.


Cup:
Utöver seriespel och IrstaBlixten kommer vi att delta på en cup till. Vi ledare har tittat på Skadevi Cup som spelas under höstlovet 4–6 november. För att vi ska veta hur många lag vi ska anmäla kommer vi att skicka ut en intresseanmälan. Denna intresseanmälan är inte bindande utan bara för oss ledare att förstå ungefär hur många spelare och ledare vi kan bli. Sista datum att svara är den 21 augusti.Övriga datum som kan vara bra att hålla koll på:28 augusti KL: 16.00 Svenska Cupen – VästeråsIrstas herrar tar emot förra säsongens svenska mästare Ystad IF HF i Västerås Arena4 september 10.00 – 15:00 Intersportdag på Erikslund24 - 26 oktober kommer lagfotograferingarna för föreningen ske.27 december KL: 18.00 Julmys Västerås Arena – i samband med damernas match mot Skara HF31 mars – 2 april IrstaBlixtenVi kommer naturligtvis informera er mer när vi närmar oss de utsatta datumen. Men ifall ni har frågor eller funderingar om något är det bara att ni hör av er.Varmt välkomna till säsongen 2022 / 2023!//Ledarna F-10 

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF