SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
A-lag Dam

IK Sävehof
32 - 25
VästeråsIrsta HF Dam
IK Sävehof32 - 25VästeråsIrsta HF Dam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 15 september, 19:00
Plats:Partille Arena A
Serie:SHE   Tabell >>
Samling:18:00
IK Sävehof 32 - 25 VästeråsIrsta HF
2022-09-17 10:45

VI tar del av Frenne Båveruds tankar om matchen mot IK Sävehof. 

Ta oss igenom gårdagens match?


- Starten är inte till vår fördel där hemmalaget snabbt tog en ledning, försvaret uppträder lite tveksamt och framåt så drar vi inte dit relativt bra lägen. Dock jobbar vi oss in i matchen och tack vare fint målvaktsspel från Elin samtidigt som vi börjar göra mål på våra lägen så äter vi oss ikapp. Tyvärr avslutar vi halvleken mindre bra med att par missade frilägen och bortkastade bollar vilket ger Sävehof en välförtjänt men onödigt stor marginal in till pausvilan.

Första kvarten i den andra halvleken är det tyvärr klasskillnad och Sävehof drar ifrån. Vi blir efter ett par minuter tveksamma i alla delar av spelet och den fördelen får man inte ge Sävehof. Matchen går där när avståndet snabbt blir tio mål stort och därefter så tillåts vi snygga till siffrorna något.

 

Vad blir avgörande för resultatet?


- Effektiviteten och tydligheten i försvarsspelet, Sävehof håller en jämnare och högre nivå rakt igenom och när vi får en alltför djup och lång svacka så syns skillnaden tydligt mellan lagen.

 

Vad tar ni med er från matchen?


- Många fina individuella prestationer, målvaktsspelet och några kollektiva situationer som vi ska göra mer av framöver. Nu har vi en vecka på oss att fortsätta utvecklas som lagom ta nya steg tillsammans, vi ser fram emot hemmamatch i Arenan nästa helg!


<< Tillbaka

 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF