SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
A-lag Herr

IFK Ystad HK Herrar
30 - 26
VästeråsIrsta HF Herr
IFK Ystad HK Herrar30 - 26VästeråsIrsta HF Herr

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 september, 15:00
Plats:Ystad Arena
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:05:25, Västerås Arena
Aktivitetsinfo: Match mot IFK Ystad
IKF Ystad HK 30 - 26 VästeråsIrsta HF
2022-09-17 20:00

VI tar del av Axel Moréns tankar om matchen mot IFK Ystad HK.

Ta oss igenom matchen: 

 

- Vi startar matchen väldigt fint framåt och får med oss utvisningar som vi förvaltar bra. Bakåt är vi nära att få tag i de och jag tycker vår ledning borde varit något mål större efter 10 minuter. Resterande del av halvleken får vi bättre koll på de bakåt men tyvärr slarvar vi för mycket framåt och ger inte oss själva chansen att göra mål så Ystad går ikapp och förbi och leder med några bollar i halvtid. Andra halvlek startar sedan jämnt innan Ystad får några mål till när vi inte riktigt får tag i dem. Vi tar då en Time-out och visar efter det väldigt fin moral och jobbar oss ikapp till ett ner. Vi har även läge att kvittera men bränner tyvärr och Ystad gör mål på anfallet efter. Efter det bränner vi ytterligare ett bra läge och Ystad avgör matchen med dryga minuten kvar. Totalt sett så gör vi en bra prestation och pressar de hela vägen in men marginalerna var inte helt på vår sida idag.

 

Vad blir avgörande för resultatet?

 

- Vår period framåt i andra delen av första halvlek är tyvärr lite för svag. Resterande del av matchen är väldigt jämn och det är som sagt små marginaler som avgör till Ystads fördel.

 

Vad tar ni mer er från matchen?

 

- Det finns mycket vi kan ta med oss från spelet både bakåt och framåt. Tycker vi får de mycket dit vi vill bakåt och följer matchplanen på ett bra sätt. Framåt så har vi ett bra kontringsspel matchen igenom som vi ska fortsätta med.


<< Tillbaka

 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF