SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
A-lag Herr

Vinslöv
vs
VästeråsIrsta HF
VinslövvsVästeråsIrsta HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 november, 16:00
Plats:Vinslöv
Samling:07:40, Västerås Arena
Aktivitetsinfo: Match mot Vinslöv
Vinslövs HK 28 - 33 VästeråsIrsta HF
2022-11-06 17:45

Herrarna gick segrande ur gårdagens match mot Vinslövs HK. Axel Morén ger sin syn på matchbilden och resultatet. 

Ta oss igenom matchen:

 

Matchen börjar med att vi byter mål med varandra första 7-8 minuterna. Känslan var dock att vi kom till lägen lite lättare än Vinslöv. Lite längre in i halvleken fick vi lite mer stopp bakåt och kunde då också ta ledningen och kontrollen i matchen. Första halvlek är nog en av våra bättre för i år och jag tycker vi leder rättvist i halvtid. Starten av andra var sedan viktig för oss och att vi höll uppe samma intensitet i försvarsspelet. Det tillsammans med väldigt bra målvaktsspel av Tobias samt ett kontrollerat anfallsspel gjorde att vi gled ifrån och matchen var mer eller mindre avgjord efter 45min. I slutet tillät vi Vinslöv snygga till siffrorna lite väl enkelt men totalt sett var det en fin prestation från vår sida i på förhand en tuff bortamatch. 

 

Vad blir avgörande för resultatet?

 

Vårt jobb bakåt matchen igenom var helt klart grunden för segern. Sedan presterar vi ett bra anfallsspel i långa stunder med bra attacker och vidarespel. 

 

Någon prestation du vill lyfta fram? 

 

Erik Svensson gör en väldigt fin insats på kanten och är 100% i avsluten. Anton Lindblom gör också en mycket bra insats i båda ändarna. Sedan var Tobias Sjöberg tillsammans med Johan Jonsson och Jens Lindström grunden till vårt fina försvarsspel.

<< Tillbaka

 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF