SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P12

Information - v41
2022-10-14 16:20

Här kommer ett rejält informationspaket inför helgen:

 

Matchtröjor

Alla spelare kommer att få en ny matchtröja som man själv tar hand om under säsongen. Den ska användas på matcher, lagfotograferingen samt när vi är matchvärdar på A-lagsmatcher. De som var matchvärdar förra helgen har redan fått, övriga spelare kommer att få sina i samband med de första matcherna.

 

I slutet av säsongen samlas alla matchtröjor in. Den vita matchtröjan ska inte användas på träning.

 

Vi kommer med hjälp av våra lagsponsorer att köpa in en röd träningströja. Denna kommer även att fungera som bortaställ, för de fall vi skulle spela mot ett annat lag med vita matchtröjor.

 

Lagfotografering 26/10

Onsdag 26 oktober har vi lagfotografering direkt efter träningen. Fotograferingen är i Västerås Arena kl 18:40. Hör av er om det är någon som vill ha hjälp med transport från Bäckby till Västerås Arena.

 

Klädsel: Vita matchtröjan (som kommer att delas ut i samband med matcherna), svarta shorts, vita strumpor och handbollsskor

 

Samåkning till bortamatcher

I Sportadmin finns det en bra samåkningsfunktion i kallelserna. Man kan både ange ”Skapa körning” (för att erbjuda plats till andra) alternativt ”Jag behöver skjuts”. Om det är så att ni inte kan köra till bortamatchen, då är det viktigt att ni anger ”Jag behöver skjuts” så att vi har koll.

 

Se film för instruktion: https://www.sportadmin.se/samakning/

 

OBS! Vi samlas gemensamt i Västerås inför varje bortamatch. Plats beror på om vi ska köra västerut eller österut, se kallelsen för samlingsinformation.

 

SMS-grupp / Supertext

Vi har skapat en sms-grupp för alla föräldrar via Supertext. Syftet med denna är för att möjliggöra för föräldrar att kommunicera med varandra samt för de fall där vi ledare behöver nå ut med info med kort varsel.

 

Försäljning av Bingolotter

Vi kommer att sälja Uppesittarlotter (det finns även möjlighet till Nyårslotter). Detta är ett bra sätt att dra in pengar till lagkassan. Gör vi en bra försäljning av Bingolotter, så klarar vi oss förhoppningsvis från ytterligare säljaktiviteter denna säsong. Lotterna levereras v45.

 

Lagfadder

Vi har fått två faddrar från VästeråsIrstas herrlag, vilket vi tycker är väldigt kul. De kommer att komma till oss en onsdagsträning under hösten (deras egna träningar krockar med våra måndagsträningar). Vi kommer skicka ut info när datum är bestämt.

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF