SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF

Parahandboll med VästeråsIrsta HF

Under våren 2023 startade VästeråsIrsta HF en träningsgrupp för parahandboll. Med skratt, gemenskap och glädje har gruppen fått lära känna varandra och sporten handboll. 

 

- Det har varit väldigt lyckat. VI har blivit en engagerad och intresserad grupp som har oerhört roligt tillsammans. Därtill vill jag lyfta fram våra ledare som gör ett fantastiskt jobb och skapar perfekta möjligheter för våra deltagare oavsett förutsättningar. Det märks tydligt att alla deltagare, föräldrar och ledare kommer med ett leende när VI möts, säger Ulf Andersson ledare VästeråsIrsta HF parahandboll.

 

Till hösten blir parahandbollen en ordinarie del av VästeråsIrsta HF. Ambitionen är också att nästa års upplaga av IrstaBlixten ska innehålla en klass för parahandboll. Därmed får fler möjlighet att prova på handboll och bli en del av en fantastisk gemenskap.

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners SHE
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF