SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
A-lag Dam

Skövde HF ATG Damer
28 - 30
VästeråsIrsta HF Dam
Skövde HF ATG Damer28 - 30VästeråsIrsta HF Dam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 augusti, 18:00
Plats:Skövde Idrottshall
Serie:ATG SC dam grupp 8   Tabell >>
Samling:17:00
Seger mot Skövde HF!
2022-08-28 11:31

Damlaget plockade med sig segern hem från Skövde igår och gruppsegern i ATG Svenska Cupen är därmed ett faktum. VI får ett snack med Frenne Båverud om gårdagens match. 

Ta oss igenom matchen


Efter att bägge lagen satt sina tre shootouts så drog matchen igång och vi tog tidigt en liten ledning som vi höll i och under en bra period för Elin i mål så utökade vi den till fem mål i paus.
Den andra halvleken jagade Skövde på men vi håller dom på behörigt avstånd nästan hela vägen. Den andra halvleken blir sönderryckt av flertalet utvisningar men jag tycker att vi håller oss lugna och har en sexmålsledning med knappa tio minuter kvar. Vi avslutar lite slarvigt och Skövde får putsa till siffrorna något.

 

Vilka sekvenser blev avgörande för segern?


Perioden då Elin stänger igen i den första halvleken och sen att vi behåller lugnet och inte släpper Skövde närmare än fyra-fem mål i den andra halvleken.

 

Några prestationer du vill lyfta fram?


Loves målskytte, Elins målvaktsspel samt den kollektiva försvarsinsatsen i den första halvleken sticker ut. Lite för slarvigt överlag men vi gör jobbet över hela banan och igår gav det oss segern. Bra att kunna vinna på olika sätt.

 

Hur ser det ut för laget fram till onsdag och den sista gruppspelsmatchen?


Ledigt idag sedan ett handbolls-  och styrkepass på måndag följt av ett handbolls- och löppass på tisdagen. Vi kör på hårt hela veckan för att stå redo på bästa sätt inför premiären som väntar veckan efter.


<< Tillbaka

 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF