SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
A-lag Dam

Tyresö Handboll ATG Damer
25 - 32
VästeråsIrsta HF Dam
Tyresö Handboll ATG Damer25 - 32VästeråsIrsta HF Dam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 05 oktober, 19:00
Plats:Tyresöhallen
Serie:ATG SC dam åttondel 7   Tabell >>
Samling:18:00
Tyresö Handboll 25 - 32 VästeråsIrsta HF
2022-10-06 11:01

Damlaget vann gårdagens inledande åttondelsfinal i ATG Svenska Cupen mot Tyresö Handboll. VI möter Frenne Båverud för ett samtal om matchen och det lördagens möte med IF Hallby HK.

Ta oss igenom matchen…

 

Efter att Tyresö satt alla sina tre shootouts så blåste domaren igång handbollsmatchen och vi kom igång bra från start. Försprånget var snart intaget och det dröjde inte länge förrän vi gick förbi. I det läget så stretade hemmalaget emot bra och höll jämna steg via fina samarbeten med sin duktiga linjespelare. Vi hade ett försprång i paus men tilläts inta dra ifrån.


Den andra halvleken så fick vi igång våra omställningar och när vi väl började hitta mer rätt i försvarsspelet så kunde vi dra ifrån i målprotokollet. Som mest var differensen uppe på 8-10 bollar men landade på på något mindre. En bra insats som gav ett bra resultat inför returen.


Vad blev avgörande för seger?


Att vi vinner målvaktsmatchen och att vi får fart på våra omställningar, i den andra halvleken gör vi flertalet enkla mål som ger differensen som vi var ute efter.


På lördag väntar  IF Hallby HK – hur går dina tankar inför den matchen?


En pigg nykomling som har visat att man vill göra avtryck i SHE och som via frejdigt spel även har gjort fina resultat så här långt. Det jag är mest nöjd med efter gårdagens match är att vi inte fick några skador och vi kunde gå runt på alla spelare, en bonus är att vi nu kommer ha ett försprång i returen oavsett om de skulle sätta sina tre shootouts. Nu skall vi förbereda oss precis lika väl som inför Tyresö med videoteori och två väl genomförda träningar. Vi kommer att vara väl förberedda när vi kommer till Hallbys fina hemmaarena på lördag.


<< Tillbaka

 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF