SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P15

Lagfotografering
2023-11-22 09:59

Vi har fått tid för lagfotografering på onsdag (29/11) klockan 16:40 i Västerås Arena (foajen). Vi samlas 10 minuter innan. Laget har fått vita matchtröjor, dock just nu inte tillräckligt många, vi jobbar på det, men de vi har kommer delas ut på träningarna inför samt vid fototillfälle. Om man har, bra också inför kommande matcher, så får man gärna ha svarta shorts och vita strumpor. Det är inget krav dock. 

 

Vi har fått fotolappar som vi ska försöka få med oss på träningarna inför. Vi tar även med oss dem på onsdag. Dessa behöver vara påskrivna av målsman innan fotograferingen.

Bingolotter, matchvärdar, sponsorer med mera!
2023-11-13 20:38

Hej!

 

Igår hade vi ledare ett möte och här följer en del viktig information till alla föräldrar.

 

  • Bingolotter – Som vi kommit överens om ska alla sälja barn sälja minst fem lotter var. Man får självklart sälja fler, det ger ett bra tillskott till lagkassan. Det finns Bingolotter, Sverigelotter och Adventskalendrar. Alla har samma pris och man väljer fem totalt men kan blanda som man själv vill. Man kan ”köpa sig fri” för 250 kr. Joakim Nordström som är Henrys pappa kommer administrera detta och ta in pengar för sålda lotter. De siktar på att ta med sig lotter ev redan på träningen på torsdag och sedan kommande träningar för de som missat. Sök upp honom i hallen tack!
  • Klubben har ändrat sig och vi kommer ha en lagfotografering, någon gång under perioden 27-29/11. Återkommer när tid är spikad.
  • Matchsammandrag – vi siktar preliminärt på att arrangera ett matchsammandrag på eftermiddagen lördag 2/12, i Råbyhallen, men det är inte helt klart ännu. Vi återkommer så snart vi vet mer.
  • Matchvärdar – lördag 16/12 är P15 matchvärdar för VästeråsIrstas A-herrar som möter Redbergslid. Matchstart kl 14:00 och matchvärdar behöver vara där kl 12:00 för att göra iordning. Efter matchen hjälps man åt att ta bort reklam i hallen. Vi kommer vara matchvärdar två ggr under säsongen, vilket innebär att vi delar laget på mitten, med undantag för tränarnas barn samt de föräldrar som tagit på sig ett ansvarsområde. Första gången är nedan barns föräldrar matchvärdar. Kan man inte delta behöver man själv ansvara för att byta med annan förälder, använd gärna Whatsapp-gruppen. Nästa tillfälle är 2/3-24. Vid matchvärdskap så får hemskt gärna samtliga barn komma på matchen, inkl förälder som går in gratis. Vi kommer köra inspring på planen med A-laget inför matchen och därefter ser vi på matchen tillsammans och hejar fram herrarna till vinst!

 

Adam

Ibrahim

Anton

Axelsson

Anton

Jakobsson

Ebbe

Skanser

Filip

Westerdahl

Frank

Hedlund

Hjalmar

Lindström

Hugo

Betshammar

Hugo

Lindholm

Ingólfur

Ingvarsson

James

Storm

Kian

Malik

 

  • Vi kör sista träningen inför jul måndag 18/12 och sedan börjar vi igen måndag 8/1.
  • Matchtröjor kommer vi få av föreningen, och vi siktar fortfarande på att köpa in snygga funktionsträningströjor med tryck på. Vi har hittills fått in en sponsor, men skulle behöva någon ytterligare. Om någon av er föräldrar har sådan möjlighet, får ni hemskt gärna höra av er till någon av oss ledare så får ni exponering på dessa tröjor och på vår hemsida.

 

Tack för nu, ses i hallen! 😊

 

/Ledarna

Höstlovet
2023-10-27 18:13

Hej!

 

Under höstlovet tränar vi som vanligt på måndagen i Råbyhallen, men vi ställer in träningen på torsdagen pga ledarbrist.

 

Hälsningar

Ledarna

Information från föräldramötet
2023-10-19 22:52

Hallå! Tack för god uppslutning på föräldramötet! Kommer bli en spännande och givande säsong för våra P15(u8) grabbar.

Nedan hittar ni PDF:n från föräldramötet. Scana QR-koden för att ansluta till vår Whatsapp-grupp där vi snabbt kan kommunicera med varandra.

Extra tack till er som ställde upp och tog roller kring laget. Finns plats kvar som Irstablixten och matchvärd ansvariga. Gärna om det är två eller fler som kan ta på sig det (inget betungande utan mest schemaläggning/fördela ansvar). Föräldrar som har annat ansvar behöver inte göra andra uppgifter som tex stå i kiosken på egna sammandrag/vara matchvärdar osv. (Irstablixten jobb(ej tränare) och försäljning som ex. bingolotter är undantag det gör alla)

Bara höra av sig om det finns frågor

 

Länk med PDF kommer inom kort 

 

uppdatering! PDF med anteckningar från föräldramötet är nu uppladdade under Dokument!

Föräldramöte på torsdag
2023-10-14 19:58

Hej!


Jätterolig start på säsongen så här långt, det bådar gott inför framtiden!
Påminner alla om föräldramöte nu på torsdag i danssalen på övervåningen i Irstahallen! Mötet pågår under själva träningen 18-19. Viktigt att så många som möjligt kan delta då vi utöver själva handbollsträningen behöver prata om allting runtomkring som vi ledare behöver hjälp med såsom Ekonomi, försäljning, matchvärdar, Irstablixten, ev arrangemang av matchsammandrag mm.


Väl mött på torsdag!

 

Hälsningar

Ledarna

Välkomna till uppstart för P15 VästeråsIrsta HF!
2023-09-05 21:27

Hej alla föräldrar till handbollskillar födda 2015!

 

Här nedan följer kort info inför uppstart av säsongen. Vi har precis fått vår sida för P15 tillagd under vasterasirsta.se och det är där vi kommer kommunicera nyheter och annat som rör laget.

 

Träningarna kommer under hösten och våren vara förlagda enligt följande:

 

Måndagar     Råbyhallen   17:00-18:15

Torsdagar     Irstahallen    17:45-19:00 (första kvarten i Danssalen ovanför hallen)

 

Första passet kommer vara måndag 2/10 kl 17-18:15.

 

Föräldramöte med information om vad som händer under säsongen, hur vi kommer lägga upp träningar och lärande, samt vad ni som föräldrar kan och behöver bidra med, kommer att vara v42 Torsdag 19/10 kl 18-19 i Danssalen i Irstahallen. Jättebra om minst en förälder per barn kan delta vid detta tillfälle.

 

Vi är ett förhoppningsvis stort gäng barn som fortsätter sedan Bollkul förra året, men det är kul att vara fler som lirar handboll! Föreslå gärna för barnens vänner att man kan komma ner och testa, alla är välkomna att prova vid några tillfällen innan man bestämmer sig. Det kommer komma Skolhandboll med prova på för många andraklassare under året, det kan också vara ett kanonbra sätt att komma i kontakt med handboll.

 

Är det någon förälder som vill hjälpa till att träna grabbarna, hör gärna av er till oss vid första tillfället, eller kontakta Marcus på 070-3094656. Även icke tidigare handbollsspelare är välkomna! :)

 

Slutligen vill vi slå ett slag för Föreningsdagen på Intersport nu på söndag 10/9. Mellan 11 och 15 kommer det finnas A-lagsspelare på plats för att hjälpa till i sökandet efter rätt skor och kläder. Det kommer inte vara något klädtvång och alla barn får en tränings t-shirt. Vill man köpa något nu eller senare så rekommenderas svarta shorts och vita strumpor, dessa finns också i föreningsshopen på Intersport.

 

Vi ser fram emot uppstart och tror på en grymt kul säsong!

 

Hälsningar

Ledarna

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF