SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P15

Matchsammandrag Lindesberg 20/4
2024-04-17 09:32

Hej!

 

Imorgon torsdag kör vi säsongens avslutande träning och på lördag 20/4 spelar vi de sista matcherna när vi åker till Lindesberg Arena.

Bifogat i nyheten finns matchschema som arrangören satt ihop, samt lagindelning för våra tre lag. Ev sjukdom eller avhopp meddelas till tränare för det lag er son spelar. Två lag spelar tre matcher och lag vit spelar fyra (den sista matchen på plan 3 där ingen färg är angiven spelas av lag vit). 

Samling är på plats vid planen 30 min innan respektive lags första match. Starttid för match står angivet i lagindelningen också. Ta med matsäck alternativt handla i kiosken så energinivån är på topp. 

Det ska bli superkul att matcha med grabbarna på nytt, Irstablixten gav verkligen mersmak. Vi ledare tackar alla föräldrar och självklart grabbarna för en fantastiskt härlig första säsong, och hoppas att alla hittar tillbaka till hallarna i höst!

 

/Ledarna

Irstablixten och slutet av säsongen
2024-03-28 14:30

Hej!

 

Irstablixten:

 

Nästa helg smäller det med Irstablixten. Tyvärr blev anmälningsläget i P9-klassen (födda 2014) som vi spelar i, som så att det endast är VIHF P14 och P15 med. Trots det blir det kul att spela en stor cup, och utmanande att möta grabbarna som är äldre. Mycket hejarop från läktarhåll kan behövas!

VI har fyra lag anmälda. Lagindelning ser ni i bild ovan och spelschema för hela klassen finns här: https://irstablixten.cups.nu/2024/result/categories/41742140 Glöm inte att trycka på "visa fler matcher" för att se samtliga under lördagen och söndagen. Man kan också klicka in sig på respektive lag för att bara se det schemat. Matcherna är i ABB Arena Syd där det brukar finnas två minihandbollsplaner där vi håller hus.

Samling sker 30 min innan respektive lags första match. (Bortse från 09:00 som står i bilden om lagindelning ovan) Därefter anger tränarna när nästa samling är. Sägs inget så gäller 30 min innan matcherna.

 

Vi kommer idag också skicka ut en kallelse kring bekräftelse att man har koll på sina arbetspass. Kanon om ni bara kan besvara med ett "Kommer" för att säkerställa att allt är grönt.

 

Ev matchsammandrag och säsongslut:

 

Vi har preliminärt anmält oss till ett avslutande matchsammandrag i Lindesberg, vilket blir det sista vi gör denna säsong. Det kommer isf vara en av dagarna 20-21/4. Vi återkommer snarast med definitivt besked. Oavsett kommer vi träna fram till och med torsdag 18/4. Vi vet att fotbollssäsongen börjar dra igång, men kul om alla som kan och vill kör på till dess.

 

Hälsningar

Ledarna

Information matcher Lindesberg 10/3
2024-03-05 22:19

Hej!

 

På söndag är det dags igen för grabbarna att spela match igen och denna gång i Lindesberg.

All info om lagindelning, matchschema och plats finns i de bifogade bilderna.


Samling för samtliga spelare 9:30, på plats i Lindesberg. Kom ihåg att ta med de vita träningströjorna. Svarta shorts och vita strumpor om ni har, inget krav. Kiosk ska finnas på plats, annars är lite mellis alltid klokt att ha med.

 

Om ni får förhinder eller blir sjuka, meddela oss tränare så snart som möjligt så kan ta med det i vår planering.

 

Väl mött!

 

/Ledarna

 

 

Info matchsammandrag och matchvärdar
2024-02-18 11:21

Hej!

 

Matchspel:

 

Den 10/3 är det dags igen för grabbarna att spela matchsammandrag, denna gång är vi bjudna till Lindesberg. Vi har anmält fyra lag, så alla som vill ska kunna delta. Kallelse kommer. Om det blir förändringar så får de som inte kunde vara med i Enköping senast förtur.

Tider och hall är ej kommunicerade ännu men vi lägger in en preliminär tid i kalendern och justerar när info kommer. Lagindelning kommer när vi får spelschema. Ni som ännu inte fått vit t-shirt kan hojta till en tränare så försöker vi lösa det.

 

Matchsammandrag:

 

VästeråsIrsta herrar jagar kvalplats till högsta ligan och 2/3 är det en viktig hemmaplats. Vi i P15 är matchvärdar. Det kommer vara mycket publik på plats då föreningen ordnar ett arrangemang som kallas Publikmatchen med lite aktiviteter runtomkring. Kallelse till föräldrar som inte har andra uppdrag i laget eller var med senast vi hade värdskap kommer. Viktigt att alla som blir kallade dyker upp. Kan man inte, ansvarar man själv för att ordna ersättare. Matchstart är kl 15:00, samling för matchvärdar kl 13:00.

 

Oavsett värdskap får alla våra grabbar vara med på ett jätteinspring tillsammans med andra av VIHFs yngsta lag, vilket blir mäktigt! Därefter kikar vi på matchen tillsammans. Ledare kommer vara på plats.

 

Ledarna

Information matcher Enköping 20/1
2024-01-16 17:37

Hej!

 

På lördag är det dags för några av grabbarna att matcha i Enköping.

All info om lagindelning, matchschema och plats finns i de bifogade bilderna.


Samling för samtliga spelare 8:30, på plats i Enköping. Kom ihåg att ta med de vita träningströjorna. Svarta shorts och vita strumpor om ni har, inget krav. Kiosk ska finnas på plats, annars är lite mellis alltid klokt att ha med.

 

Om ni får förhinder eller blir sjuka, meddela oss tränare så snart som möjligt så vi kan ta in reserv, det är många som vill spela!

 

Väl mött!

 

/Ledarna

Info Superlördag! (matcher och matchvärdar)
2023-12-13 19:56

Hej!

 

På lördag är det dags för massor med handboll för många av grabbarna!

 

Som redan kommunicerats är det matchsammandrag i Emausskolan. VIHF kommer ha fyra lag och vi möter GUIF (tre lag) och Enköping (ett lag). Vi spelar minihandboll med 4 utespelare och en målvakt på plan. Alla lag spelar tre matcher var och vi är klara strax innan 12:00.

 

Första matchstart är 09:00 men det är samling ombytta och klara 8:30 för samtliga då vi kör ett gemensamt inspring kl 8:45. Det vore mycket bra om några föräldrar kan komma strax efter 8:00 redan för att hjälpa till att färdigställa, bära mål, ordna med kiosken etc. Emausskolan är ny för oss ledare så vi vet inte helt vad som finns och vad som behöver fixas med.

 

Klädsel är den vita matchtröjan, ni som ej fått ännu - det finns några extra på plats. Med fördel kan man även ha svarta shorts och vita strumpor om man har, men inget krav. Vill man kitta upp sig finns det att handla på Intersport vid föreningsshoppen av märket Kempa.

 

För lagindelning och spelschema, se infogade bilder. De finns också under fliken Dokument här på sidan.

 

Kl 14:00 är det sedan matchstart för VIHF-Redbergslid i Västerås Arena. De föräldrar som är matchvärdar (se nyhet lite längre ner) behöver vara där 12:00 eller senast någon kvart senare (förstår att det blir tight med grabbarnas sista matcher i Emaus). Vi räknar med att alla kallade dyker upp, eller att man själv ordnat med ett byte.

Kl 13:30 samlas alla grabbar som vill vara med, i samma matchkläder, och gör sig redo för inspring som maskotar till herrarnas match. Vi ses i lobbyn, vi ledare är där och möter upp. Därefter stannar alla som vill och sitter tillsammans och hejar fram VästeråsIrsta till vinst! Efter matchen behöver matchvärdarna hjälpa till att ta bort reklam från golvet mm.

 

Vi ses på lördag och hoppas på att det blir en grymt bra dag!

 

/Ledarna

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 06/06 11:20 
Hem, 05/06 17:06 
Hem, 31/05 11:21 
Hem, 27/05 11:26 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF