SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P15

Info matchsammandrag och matchvärdar
2024-02-18 11:21

Hej!

 

Matchspel:

 

Den 10/3 är det dags igen för grabbarna att spela matchsammandrag, denna gång är vi bjudna till Lindesberg. Vi har anmält fyra lag, så alla som vill ska kunna delta. Kallelse kommer. Om det blir förändringar så får de som inte kunde vara med i Enköping senast förtur.

Tider och hall är ej kommunicerade ännu men vi lägger in en preliminär tid i kalendern och justerar när info kommer. Lagindelning kommer när vi får spelschema. Ni som ännu inte fått vit t-shirt kan hojta till en tränare så försöker vi lösa det.

 

Matchsammandrag:

 

VästeråsIrsta herrar jagar kvalplats till högsta ligan och 2/3 är det en viktig hemmaplats. Vi i P15 är matchvärdar. Det kommer vara mycket publik på plats då föreningen ordnar ett arrangemang som kallas Publikmatchen med lite aktiviteter runtomkring. Kallelse till föräldrar som inte har andra uppdrag i laget eller var med senast vi hade värdskap kommer. Viktigt att alla som blir kallade dyker upp. Kan man inte, ansvarar man själv för att ordna ersättare. Matchstart är kl 15:00, samling för matchvärdar kl 13:00.

 

Oavsett värdskap får alla våra grabbar vara med på ett jätteinspring tillsammans med andra av VIHFs yngsta lag, vilket blir mäktigt! Därefter kikar vi på matchen tillsammans. Ledare kommer vara på plats.

 

Ledarna

Information matcher Enköping 20/1
2024-01-16 17:37

Hej!

 

På lördag är det dags för några av grabbarna att matcha i Enköping.

All info om lagindelning, matchschema och plats finns i de bifogade bilderna.


Samling för samtliga spelare 8:30, på plats i Enköping. Kom ihåg att ta med de vita träningströjorna. Svarta shorts och vita strumpor om ni har, inget krav. Kiosk ska finnas på plats, annars är lite mellis alltid klokt att ha med.

 

Om ni får förhinder eller blir sjuka, meddela oss tränare så snart som möjligt så vi kan ta in reserv, det är många som vill spela!

 

Väl mött!

 

/Ledarna

Info Superlördag! (matcher och matchvärdar)
2023-12-13 19:56

Hej!

 

På lördag är det dags för massor med handboll för många av grabbarna!

 

Som redan kommunicerats är det matchsammandrag i Emausskolan. VIHF kommer ha fyra lag och vi möter GUIF (tre lag) och Enköping (ett lag). Vi spelar minihandboll med 4 utespelare och en målvakt på plan. Alla lag spelar tre matcher var och vi är klara strax innan 12:00.

 

Första matchstart är 09:00 men det är samling ombytta och klara 8:30 för samtliga då vi kör ett gemensamt inspring kl 8:45. Det vore mycket bra om några föräldrar kan komma strax efter 8:00 redan för att hjälpa till att färdigställa, bära mål, ordna med kiosken etc. Emausskolan är ny för oss ledare så vi vet inte helt vad som finns och vad som behöver fixas med.

 

Klädsel är den vita matchtröjan, ni som ej fått ännu - det finns några extra på plats. Med fördel kan man även ha svarta shorts och vita strumpor om man har, men inget krav. Vill man kitta upp sig finns det att handla på Intersport vid föreningsshoppen av märket Kempa.

 

För lagindelning och spelschema, se infogade bilder. De finns också under fliken Dokument här på sidan.

 

Kl 14:00 är det sedan matchstart för VIHF-Redbergslid i Västerås Arena. De föräldrar som är matchvärdar (se nyhet lite längre ner) behöver vara där 12:00 eller senast någon kvart senare (förstår att det blir tight med grabbarnas sista matcher i Emaus). Vi räknar med att alla kallade dyker upp, eller att man själv ordnat med ett byte.

Kl 13:30 samlas alla grabbar som vill vara med, i samma matchkläder, och gör sig redo för inspring som maskotar till herrarnas match. Vi ses i lobbyn, vi ledare är där och möter upp. Därefter stannar alla som vill och sitter tillsammans och hejar fram VästeråsIrsta till vinst! Efter matchen behöver matchvärdarna hjälpa till att ta bort reklam från golvet mm.

 

Vi ses på lördag och hoppas på att det blir en grymt bra dag!

 

/Ledarna

 

 

Lagfotografering
2023-11-22 09:59

Vi har fått tid för lagfotografering på onsdag (29/11) klockan 16:40 i Västerås Arena (foajen). Vi samlas 10 minuter innan. Laget har fått vita matchtröjor, dock just nu inte tillräckligt många, vi jobbar på det, men de vi har kommer delas ut på träningarna inför samt vid fototillfälle. Om man har, bra också inför kommande matcher, så får man gärna ha svarta shorts och vita strumpor. Det är inget krav dock. 

 

Vi har fått fotolappar som vi ska försöka få med oss på träningarna inför. Vi tar även med oss dem på onsdag. Dessa behöver vara påskrivna av målsman innan fotograferingen.

Bingolotter, matchvärdar, sponsorer med mera!
2023-11-13 20:38

Hej!

 

Igår hade vi ledare ett möte och här följer en del viktig information till alla föräldrar.

 

  • Bingolotter – Som vi kommit överens om ska alla sälja barn sälja minst fem lotter var. Man får självklart sälja fler, det ger ett bra tillskott till lagkassan. Det finns Bingolotter, Sverigelotter och Adventskalendrar. Alla har samma pris och man väljer fem totalt men kan blanda som man själv vill. Man kan ”köpa sig fri” för 250 kr. Joakim Nordström som är Henrys pappa kommer administrera detta och ta in pengar för sålda lotter. De siktar på att ta med sig lotter ev redan på träningen på torsdag och sedan kommande träningar för de som missat. Sök upp honom i hallen tack!
  • Klubben har ändrat sig och vi kommer ha en lagfotografering, någon gång under perioden 27-29/11. Återkommer när tid är spikad.
  • Matchsammandrag – vi siktar preliminärt på att arrangera ett matchsammandrag på eftermiddagen lördag 2/12, i Råbyhallen, men det är inte helt klart ännu. Vi återkommer så snart vi vet mer.
  • Matchvärdar – lördag 16/12 är P15 matchvärdar för VästeråsIrstas A-herrar som möter Redbergslid. Matchstart kl 14:00 och matchvärdar behöver vara där kl 12:00 för att göra iordning. Efter matchen hjälps man åt att ta bort reklam i hallen. Vi kommer vara matchvärdar två ggr under säsongen, vilket innebär att vi delar laget på mitten, med undantag för tränarnas barn samt de föräldrar som tagit på sig ett ansvarsområde. Första gången är nedan barns föräldrar matchvärdar. Kan man inte delta behöver man själv ansvara för att byta med annan förälder, använd gärna Whatsapp-gruppen. Nästa tillfälle är 2/3-24. Vid matchvärdskap så får hemskt gärna samtliga barn komma på matchen, inkl förälder som går in gratis. Vi kommer köra inspring på planen med A-laget inför matchen och därefter ser vi på matchen tillsammans och hejar fram herrarna till vinst!

 

Adam

Ibrahim

Anton

Axelsson

Anton

Jakobsson

Ebbe

Skanser

Filip

Westerdahl

Frank

Hedlund

Hjalmar

Lindström

Hugo

Betshammar

Hugo

Lindholm

Ingólfur

Ingvarsson

James

Storm

Kian

Malik

 

  • Vi kör sista träningen inför jul måndag 18/12 och sedan börjar vi igen måndag 8/1.
  • Matchtröjor kommer vi få av föreningen, och vi siktar fortfarande på att köpa in snygga funktionsträningströjor med tryck på. Vi har hittills fått in en sponsor, men skulle behöva någon ytterligare. Om någon av er föräldrar har sådan möjlighet, får ni hemskt gärna höra av er till någon av oss ledare så får ni exponering på dessa tröjor och på vår hemsida.

 

Tack för nu, ses i hallen! 😊

 

/Ledarna

Höstlovet
2023-10-27 18:13

Hej!

 

Under höstlovet tränar vi som vanligt på måndagen i Råbyhallen, men vi ställer in träningen på torsdagen pga ledarbrist.

 

Hälsningar

Ledarna

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF