SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF

Bli medlem i VästeråsIrsta HF
BLI MEDLEM
VI bidrar till Publikmatchen 2024!
2024-02-23 09:16

Lördagen den 2 mars arrangeras årets publikmatch då VI möter Skånela! Tack vare våra fantastiska partners är det fri entré. Slut upp bakom vårt herrlag och lyft dem i deras jakt på en kvalplats till Handbollsligan.

Vill du också bli partner till Publikmatchen? Kontakta erik.gronberg@vasterasirsta.se.

Nu fyller VI hallen och hejar fram laget till seger!

Andersson: "Vi har en fantastisk kontakt med hela föreningen"
2024-02-22 09:42

Under helgens matcher hade vi besök av vår huvudpartner Kempa som representerades på plats av Mats Andersson. VI fick en pratstund med Mats mellan matcherna.

 

Kempa är huvudpartner till VästeråsIrsta HF. Vad är styrkan i partnerskapet?

 

Vi har en fantastisk kontakt med hela föreningen. Många säger att Kempa bara har bra föreningar och då menar de att vi har flera ungdomsföreningar som jobbar bäst i grupp. Det tycker jag verkligen kännetecknar vårt samarbete med VästeråsIrsta HF.

 

Vad händer hos Kempa just nu?

 

Vi kommer utöka med både Norge, Finland, Final 4 Mitthandbollen, samt cuper. Samtidigt letar vi givetvis nya samarbetspartners, men vi är också noggranna med vilka lag och spelare vi inleder partnerskap med. Vi vill ha ett gott och långsiktigt samarbete. Kommer med en helt ny sko som släpptes till EM och heter Kourtfly, den är både lättvikt och stabil på samma gång. Intersport får leveransen under denna vecka.

 

Hur ser din egen relation till handboll ut?

 

Jag har inte själv spelat handboll, men är ett stort fan och ser mycket handboll. Sedan har jag såklart fått upp intresset genom mitt jobb.

Stötta föreningen i årets publikmatch!
2024-02-21 13:59

Lördagen den 2 mars kommer VästeråsIrsta HF att arrangera årets publikmatch mot Skånela! Ambitionen är vi alla ska sluta upp bakom vårt herrlag och lyfta dem i deras jakt på en kvalplats till Handbollsligan. Matchen är klockan 15.00 och vi uppmanar nu alla att komma till Västerås Arena för att heja fram grabbarna till seger!

Hjälp oss genom att bli privatsponsor!

 

Swisha 250 kr till 1233872868. Märk med “Publikmatchen”.

Gameday 17 februari
2024-02-16 18:41

Imorgon bjuder VI in till dubbla matcher i Västerås Arena! Heja fram lagen på plats. 


VästeråsIrsta HF - Kristianstad HK
Västerås Arena, 17 februari kl 15:00
Fans Corner: Ella Johansson, Emma Aarnio & Märta Grimerö


VästeråsIrsta HF - HK Drott Halmstad
Västerås Arena, 17 februari kl 17:00
Fans Corner: Ludvig Ljungberg & Jens Lindström


Matcherna presenteras av Kempa 

Köp 50/50-lotter på lördag!
2024-02-15 16:51

I samband med lördagens två matcher i Västerås Arena har vi nöjet att kunna dela ut totalt 4 biljetter (2 biljetter per vinst och match) till den fantastiska showen Gott & Blandat med Jan Rippe och Per Fritzell från Galenskaparna som kommer till Västerås den 24 maj. 

Köp lotter och ta chansen att vinna denna fina bonusvinst!

 

Information om showen:

 

Humorshowen Gott & Blandat är en föreställning där Jan Rippe och Per Fritzell släpper loss sina gubbar i full frihet. Gubbar vi känner igen och älskar dyker upp. Gamla nummer uppblandat med nyskrivet material kommer bjuda er på en riktigt rolig show. Men de tar det från början. 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. De hamnade bredvid varandra, längst bak i salen och sedan dess har de följts åt på en slingrig men rolig bana genom åren. Den banan får vi följa i en salig blandning av komik, ”dans”, sång och musik tillsammans med Den ofattbara orkestern. 


Västerås Arena, fredag 24 maj 2024 kl 19:00 (2 h 30 min, inkl paus)
Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/636501

 

Hand the Ball på lördag!
2024-02-14 16:18

I samband med att damlaget möter Kristianstad HK på lördag har du återigen möjlighet att prova Hand the Ball i Västerås Arenas foajé. Bakom initiativet står Jessica Jämttjärn och Kenny Hurtig från VästeråsIrsta HF. 

 

- Det är jättekul att vi är igång med Hand the Ball i samband med våra matcher. Första gången var det både barn och vuxna som provade aktiviteterna och vi hade väldigt roligt tillsammans, säger Jessica Jämttjärn. 

 

- Hand the Ball är till för alla. För dig som redan älskar sporten, men också för dig som aldrig har provat på. Vi ser fram emot att träffa just dig på lördag, avslutar Kenny Hurtig.

 

Praktisk information

VästeråsIrsta HF - Kristianstad HK

Västerås Arena, 17 februari kl. 15:00

 

 

BLI MEDLEM
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
A-lag Herr, 25/02 18:55 
A-lag Herr, 25/02 08:27 
P14, 23/02 10:34 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF