SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF

Bli medlem i VästeråsIrsta HF
BLI MEDLEM
I helgen dubblar vår samarbetspartner Intersport sitt stöd till VästeråsIrsta HF!
2023-11-30 15:20
I helgen dubblar vår samarbetspartner Intersport sitt stöd till VästeråsIrsta HF! I vanliga fall ger de 3 % tillbaka till VästeråsIrsta HF men nu ger de alltså 6 % tillbaka. Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen. En julklapp från dig blir en julklapp till VästeråsIrsta HF.
 
Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj VästeråsIrsta HF under ”Mina sidor” på intersport.se.
Eftersnack USM: "Hela laget göra grymma försvarsinsatser"
2023-11-29 15:00

I helgen spelades USM Steg 3 för Pojkar 14. VI tar del av Henrik Berglunds tankar om matcherna.

Första matchen för paralaget!
2023-11-27 13:15

Under lördagen spelade VästeråsIrsta HFs parahandbollslag sin första handbollsmatch. Motståndet var inte vilket som helst utan bestod av en mix av spelare från föreningens dam- och herrlag.


Dagen till ära fick alla spelarna i paralaget en matchtröja med sitt namn tryckt på ryggen. Detta tack vare våra fantastiska sponsorer, Mälaradvokaterna, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Försäkringspartner, Johnnys Mur&Puts AB samt Alpab VVS AB. Stort tack för att ni gjort detta möjligt för oss!

 

Nervositeten var påtaglig och alla var spända av förväntan innan matchen, men efter gemensam uppvärmning med dam- och herrspelarna la sig nervositeten och det var bara glädje och härlig förväntan. 

 

Matchen spelades över 2x15 minuter och slutade med seger för paralaget med 16-6 efter fint spel och fina prestationer, där alla spelare var delaktiga. Stämningen och glädjen under matchen var fantastisk och vi fick även se många härliga målgester. Härlig stämning på sidan om planen också tack vare en entusiastisk publik.

 

En stor eloge och ett stort tack till våra spelare från representationslagen som ställde upp och spelade mot oss - Svea, Elin, Victoria, Ellen, Måns, Jens och Jakob med Ferre som coach.

 

Efteråt bjöds det på dans, där Ida och Love samt Elin och Liam visade fina buggtakter innan det blev gemensamt fika och autografskrivande av a-lagsspelarna. En massa kramar delades också ut innan vi skildes åt med stora leenden på våra läppar.

 

Tack alla för en fantastisk eftermiddag!

 

/Tränarna genom Helena

Dagens matchsponsor ICA Maxi Hälla
2023-11-26 13:32
Dagens match mot Önnereds HK presenteras av vår huvudpartner ICA Maxi Hälla. VI möter Mattias Ahlfors inför matchen.
 
Hur ser ni på partnerskapet med VästeråsIrsta HF?
 
- Vi ser väldigt positivt på samarbetet! Vi har varit partner till VästeråsIrsta HF under många år, med fokus på föreningens barn- och ungdomsverksamhet, och med tiden har samarbetet utvecklats och blivit oerhört givande. Jag menar, se bara på Bollkul.
 
Vad tycker ni om idrottens kraft i samhället?
 
- Idrotten är en jätteviktig kraft i samhället, för den ger så många ett sammanhang och en gemenskap. Sen har den positiv inverkan på så många olika områden som hälsa, välbefinnande, inlärning, integration med mera.
 
Hur tippar ni matchen?
 
- Vi tror att det en tuff och jämn match men vi tror ändå att vi tar hem detta med siffrorna 23-21.
 
Välkommen till hallen på söndag!
2023-11-24 15:36

På söndag bjuder VästeråsIrsta HF, ICA Maxi Hälla och Mica in till handbollskalas i Västerås Arena då Önnereds HK gästar Västerås Arena. I halvtid blir det parad på planen med våra bollkulsspelare. Efter matchen är alla välkomna ned på planen för att få autografer. Glöm inte att ta med något du vill ha signerat.

Förköp din biljett: https://vasterasirsta.ebiljett.nu/Tickets/Choose/99?S=0

Varmt välkommen till Västerås Arena!

Pojkar A: Inför USM P14 Steg 2
2023-11-24 11:16

I helgen spelar A-pojk USM steg 2 i Torslanda. VI möter Henrik Berglund inför helgens matcher. 

BLI MEDLEM
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF