SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
ICA Maxi Hällas Bollkul Barkarö

Välkomna till ICA Maxi Hälla Bollkul - Barkarö!

Välkommen till Bollkul, handbollsskolan för de yngsta åldersgrupperna. Våra engagerade och erfarna ledare hjälper barnen att utvecklas och har roligt via träningar som fokuserar på lek, koordination och spel med boll. 

 

Träningarna sker i Lövängsskolan:

Flickor / Pojkar födda 2016 -  Söndagar 15 -16
Flickor / Pojkar födda 2017 -  Söndagar 16 -17

 

BOLLKUL BARKARÖ ÄR FULLT FÖR BARN FÖDDA 2016 (KÖPLATS VID ANMÄLAN)

FINNS FÅ PLATSER KVAR FÖR BARN FÖDDA 2017 

 

Ansvariga ledare för Bollkul Barkarö är Malin Lundqvist och Viktoria Högström Unell , som har en lång bakgrund inom handbollen samt att arbeta med barn. 

 

Terminsavgiften är 500 kr. Gör man mer än en termin under säsongen går ICA Maxi Hälla in och subventionerar avgiften med 150 kronor och därmed blir avgiften 350 kr för den andra terminen.

Anmälan till Bollkul sker via denna länk : Anmälan - ICA Maxi Hällas Bollkul 2023 / 2024 - VästeråsIrsta HF - SportAdmin

 

Efter att ni har anmält er via länken tar det några dagar innan ni läggs till i truppen. När ni syns under fliken "Truppen" är allt klart.

Kom på årets Publikmatch!
2024-02-22 10:45

Lördagen den 2 mars kommer VästeråsIrsta HF att arrangera årets publikmatch mot Skånela! Ambitionen är vi alla ska sluta upp bakom vårt herrlag och lyfta dem i deras jakt på en kvalplats till Handbollsligan. Matchen är klockan 15.00 och vi uppmanar nu alla att komma till Västerås Arena för att heja fram grabbarna till seger!

 

Utöver matchen kommer det vara Hand the ball / Hinderbana och annat skoj I C-Hallen som vårt damlag håller i. Man kan även få autograf av spelarna i både herr- och damlaget.

 

För att underlätta planeringen skickar vi ut en kallelse så vi vet ungefär hur många som dyker upp!

 

Ses i hallen!

Termin 2
2024-01-01 22:09

Snart dags att starta upp termin nr 2 för Bollkulsgänget i Barkarö. Samma plats och samma tider, barn födda 2016 tränar kl. 15.00-16.00 och barn födda 2017 tränar 16.00-17.00 i Lövängsskolan. Tränarna Malin Lundqvist och Victoria Högström Unell kommer i fortsättningen inte har huvudansvar för grupperna men kommer finnas kvar som stöd vid behov. Istället kommer Simon & Sarah Fogbring vara tränare för 2017-gruppen. Sarah & Simon var i höstas tränare för gruppen i centrum men har precis flyttat till Barkarö och kommer därav gå in i Barkarö-gruppen. Vi har ännu inte lokaliserat någon som kan ta ett huvudansvar för 2016-gruppen men arbetet är i full gång och vi kommer med stor sannolikhet kunna presentera ett eller flera namn i inom kort.

 

Som tidigare informerat så vill man fortsätta med handbollen under termin 2 så subventioneras terminsavgiften med 150 kr av ICA Maxi Hälla och därmed blir avgiften 350 kr. Anmälningsförfrågning/faktura kommer ut i början på nya året.

 

Vi passar även på att påminna om ledarutbildningen vi anordnar 7/1, ett bra tillfälle att förvärva bra ledar- och handbollskunskaper på väldigt kort tid. Ett deltagande i utbildningen innebär inte att man måste åta sig någon ledarroll, vi är bara glada att fler är nyfikna på sporten och vill lära sig mer. Hittills har 28 st anmält sig till utbildningen från bollkulsgrupperna runt om i Västerås.

 

Vid eventuella frågor eller funderingar kan ni maila till : bollkul@vasterasirsta.se

Ledarutbildning - Bollkul
2023-12-11 08:25

Vi är glada att erbjuda alla föräldrar till barn i Bollkul en unik möjlighet att delta i en kostnadsfri ledarutbildning. Utbildningen äger rum den 7 januari från klockan 15:00 till 17:00 i Irstahallen och kommer att ledas av Johan Ölund och Kenny Hurtig, långvariga ledare och spelare i föreningen.

 

Under utbildningen kommer Johan och Kenny dela med sig av sin erfarenhet genom att täcka såväl teoretiska aspekter som praktiska färdigheter. Deltagarna kommer att lära sig hur man strukturerar och genomför träningar samt hur man effektivt engagerar och undervisar de allra yngsta handbollsspelarna. 


Inga förkunskaper krävs, du behöver varken ha ledarerfarenhet eller handbollskunskap för att delta. Utbildningen är helt gratis, och inga åtagande som ledare förväntas. 

 

Kallelser kommer att skickas ut till alla barn i Bollkul, och vi ber er att svara senast 31 /12 om ni önskar närvara. Det är en unik chans att stärka gemenskapen och bidra till barnens utveckling inom handbollen, eller bara stilla en nyfikenhet kring vad sporten handboll handlar om. Vi ser fram emot att träffa er där!

Träningar - 10e och 17e december
2023-12-10 11:38

Hej, idag och nästa vecka är Vickan o Malin borta. Istället kommer Liv Henriksson hålla i de två sista passen innan juluppehåll. Liv har varit stödledare i BK Irsta i flera år och är idag ledare i tjejer födda 2013. Hon kommer idag få hjälp av Ida Lindblom, tidigare spelare i VIHF damlag och idag ledare i vårt para-lag. Trevlig söndag

Information från föräldramötet
2023-11-19 20:25

Stort tack till alla som kunde närvara vid föräldramötet i måndags! Vi har nu lagt ut en lite uppdaterad version av presentationen under dokument. Ta gärna en titt och läs igenom den.

 

Ni kan även finna den här på direktlänk : Föräldramöte.pdf

 

Nu siktar vi på bollkulskalaset nästa helg!

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF