SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
ICA Maxi Hällas Bollkul Centrum

Välkomna till ICA Maxi Hälla Bollkul - Centrum!

Välkommen till Bollkul, handbollsskolan för de yngsta åldersgrupperna. Våra engagerade och erfarna ledare hjälper barnen att utvecklas och har roligt via träningar som fokuserar på lek, koordination och spel med boll. 

 

Träningarna sker i VästeråsArena (B-hallen) och ibland i Råbyhallen:

Flickor / Pojkar 2016 -2017 Lördagar 10 – 11:00

På grund utav arrangemang i VästeråsArena läggs bollkul i Råbyhallen(Råby Centrum) följande lördagar:

Lördag 21/10 kl 9:00- 10:00
Lördag 28/10 kl 9:00- 10:00

Lördag 4/11 kl 10:00- 11:00

 

 

Det är få platser kvar i Bollkul Centrum. 

 

Terminsavgiften är 500 kr. Gör man mer än en termin under säsongen går ICA Maxi Hälla in och subventionerar avgiften med 150 kronor och därmed blir avgiften 350 kr för den andra terminen.

Anmälan till Bollkul sker via denna länk : Anmälan - ICA Maxi Hällas Bollkul 2023 / 2024 - VästeråsIrsta HF - SportAdmin

 
Efter att ni har anmält er via länken tar det några dagar innan ni läggs till i truppen. När ni syns under fliken "Truppen" är allt klart.
Kom på årets Publikmatch!
2024-02-22 10:46

Lördagen den 2 mars kommer VästeråsIrsta HF att arrangera årets publikmatch mot Skånela! Ambitionen är vi alla ska sluta upp bakom vårt herrlag och lyfta dem i deras jakt på en kvalplats till Handbollsligan. Matchen är klockan 15.00 och vi uppmanar nu alla att komma till Västerås Arena för att heja fram grabbarna till seger!

 

Utöver matchen kommer det vara Hand the ball / Hinderbana och annat skoj I C-Hallen som vårt damlag håller i. Man kan även få autograf av spelarna i både herr- och damlaget.

 

För att underlätta planeringen skickar vi ut en kallelse så vi vet ungefär hur många som dyker upp!

 

Ses i hallen!

Termin 2
2024-01-01 22:40

Som tidigare informerat så vill man fortsätta med handbollen under termin 2 så subventioneras terminsavgiften med 150 kr av ICA Maxi Hälla och därmed blir avgiften 350 kr.

 

Vi passar även på att påminna om ledarutbildningen vi anordnar 7/1, ett bra tillfälle att förvärva bra ledar- och handbollskunskaper på väldigt kort tid. Ett deltagande i utbildningen innebär inte att man måste åta sig någon ledarroll, vi är bara glada att fler är nyfikna på sporten och vill lära sig mer. Hittills har 28 st anmält sig till utbildningen från bollkulsgrupperna runt om i Västerås.

 

Vid eventuella frågor eller funderingar kan ni maila till : bollkul@vasterasirsta.se

 

Ledarutbildning - Bollkul
2023-12-11 08:29

Vi är glada att erbjuda alla föräldrar till barn i Bollkul en unik möjlighet att delta i en kostnadsfri ledarutbildning. Utbildningen äger rum den 7 januari från klockan 15:00 till 17:00 i Irstahallen och kommer att ledas av Johan Ölund och Kenny Hurtig, långvariga ledare och spelare i föreningen.

 

Under utbildningen kommer Johan och Kenny dela med sig av sin erfarenhet genom att täcka såväl teoretiska aspekter som praktiska färdigheter. Deltagarna kommer att lära sig hur man strukturerar och genomför träningar samt hur man effektivt engagerar och undervisar de allra yngsta handbollsspelarna. 


Inga förkunskaper krävs, du behöver varken ha ledarerfarenhet eller handbollskunskap för att delta. Utbildningen är helt gratis, och inga åtagande som ledare förväntas. 

 

Kallelser kommer att skickas ut till alla barn i Bollkul, och vi ber er att svara senast 31 /12 om ni önskar närvara. Det är en unik chans att stärka gemenskapen och bidra till barnens utveckling inom handbollen, eller bara stilla en nyfikenhet kring vad sporten handboll handlar om. Vi ser fram emot att träffa er där!

Information från föräldramötet
2023-11-19 20:28

Stort tack till alla som kunde närvara vid föräldramötet i måndags! Vi har nu lagt ut en lite uppdaterad version av presentationen under dokument. Ta gärna en titt och läs igenom den.

 

Ni kan även finna den här på direktlänk : Föräldramöte.pdf

 

Nu siktar vi på bollkulskalaset nästa helg!

Bollkulskalas!
2023-11-05 17:59

Föreningen bjuder in alla Bollkulsbarn med familj till en A-lagsmatch tillsammans med Ica Maxi Hälla och MICA.

 

Söndag 26 november spelar VästeråsIrstas damlag match mot Önnereds HK i landets högsta serie. Föreningen bjuder nu in till ett riktigt handbollskalas tillsammans med Ica Maxi Hälla. Det bjuds på härlig handboll, fika och Fans corner. Ta med hela familjen och njut av en fartfylld och rolig eftermiddag där vi hejar fram vårat duktiga damlag.

 

Dagens schema lyder enligt följande;

14.30: Samling i foajén (ni lämnar av barnen till era ledare i Bollkul).

14.40: Alla bollkulsbarn erbjuds sitta tillsammans vid en specifik sektion. Ledarna leder barnen dit och behöver/vill någon förälder sitta med sitt barn så går det bra.

15.00: Match startar

15:30: Ledarna samlar barnen för parad genom planen i halvtid.

Ca. 15:45: Parad genom planen. Barnen leds genom planen av MICA och ledarna och presenteras av föreningen.

Ca. 15.55: Samling på sina platser och där väntar en påse med fika från Ica Maxi Hälla.

När andra halvlek startar släpper ledarna ansvaret till er föräldrar och barnen/ ni är fria att göra vad ni vill.

 

Efter matchen kommer alla A-lagsspelarna samlas på planen för autografskrivning (Fans corner).

 

Fikat som Ica Maxi bjuder på är möjlkproteinfritt men innehåller gluten. Har era barn glutenallergier informera via erik.gronberg@vasterasirsta.se

 

Svara gärna på kallelsen senast 16 november

 

Varmt välkomna VästeråsIrsta HF

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF