SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P14

Välkomna till VästeråsIrsta HF Pojkar 2014!

Varmt välkomna till VästeråsIrsta HF pojkar 2014. 

 

Vi är 35+ killar som tränar i Irstahallen tisdagar kl 18:15 och onsdagar kl 17:00. 


Vi välkomnar givetvis nya spelare till laget! Om man tycker det verkar roligt med handboll och är en kille född 2014, så är det bara att haka på och spela med oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att testa på några gånger innan man bestämmer sig.

Har ni några frågor ? Kolla först in i FAQ 

 

Annars går det bra att skicka ett email till Johan Tysklind (jtysklind@outlook.com)

Tack från oss ledare
2023-04-26 08:36

Då har vi satt punkt för säsongen 22-23.

Vilken säsong vi haft, första som ett "riktigt" lag, där vi fått testa på att spela matcher, vi börjar med sammandrag i Enköping för att sedan avsluta med Irstablixten.

Vilken utveckling - så mycket vi lärt oss och så kul vi haft!

 

Vi hoppas såklart att alla killar är med oss även kommande säsong och vi uppdaterar här när vi börjar närma oss säsongsstart.

 

Så ett stort, stort tack till alla fantastiska killar med föräldrar som varit med oss denna säsong!

 

Hoppas ni alla får en underbar sommar och att killarna får kasta mycket boll, så ses vi i höst

 

/Camilla, Fredrik, Johan, Karin, Lina, Linda, Maria

 

Avslutning
2023-04-03 16:52

Först och främst vilka killar vi har! Som de har krigat, spelat och skrattat tillsammans i helgen. Vi är så imponerade av hur de tog sig an uppgiften och upplevelsen är att de flesta är jättenöjda.

Sedan vill vi ledare rikta stort tack till alla föräldrar som har jobbat i helgen. Det är verkligen uppskattat. Ni är riktiga hjältar!

 

Tyvärr börjar dock säsongen lida mot sitt slut. Vi ledare har beslutat att vi kör den sista träningen onsdagen 12 /4. Då får vi finbesök av våra lagfaddrar. De kommer ombytta och är redo att utmana killarna i olika tävlingar som fortnite boll, spökboll och/eller stafetter. Så killarna får vara ordentligt taggade.    

 

Vi kör träningar som vanligt den 4, 5 och 11 april.

 

Den 20 april är det dags för den riktiga avslutningen. Då har vi bokat laser tag på Prison Island. Klockan 17:30 börjar vi spela men vi behöver vara på plats 15 minuter innan så samling kl 17:15. Vi kommer spela 4 omgångar laser tag där varje kille får spela 2 omgångar (en omgång tar ca 20 min). Oömma kläder och gympaskor rekommenderas. Efteråt har vi bokat konferensen för lite mys och kanske får man även en lite överraskning. Gissningsvis är vi klara med laser tag kl 19:15 och färdiga i konferensen klockan 20. Lägger en kallelse, vänligen svara innan 15 / 4.

 

Vill även lägga en påminnelse om den 15 / 4 då vi har tänkt gå och se damernas tredje kvartsfinal.

 

Vi drar igång nästa säsong någonstans september/oktober. Mer information kommer senare.

Kvartsfinal 3 - VästeråsIrsta mot Skuru
2023-03-30 09:24

Den 15 april klockan 14.00 spelar vårat damlag den tredje kvartsfinalen mot Skuru (samling i foajén 13:45.). Föreningen har våravslutning och bjuder alla spelare på fika. Därför skickar vi ut en kallelse så vi kan meddela ungefär hur många som kommer (svara innan den 10 april). Medföljande föräldrar har fri entré till matchen.

 

Nu lyfter vi vårt damlag mot semifinal så matchtröja på. Vill man får man naturligtvis göra egna plakat och hejaramsor. 🤍🖤 

Irstablixten - viktig info
2023-03-28 23:45

Inför helgen vill vi påminna om att läsa igenom informationen i de dokument som rör det arbetsområde som du har fått. Se tidigare nyhet med länk här: Information och schema för bemanning under Irstablixten 31/3-2/4

 

Tyvärr har vi fått in ett par återbud och behöver därför fråga om era möjligheter att ställa upp lite extra. Om några så bara tar någon timme extra var så ska vi förhoppningsvis lösa detta tillsammans. Tex kanske det finns möjlighet att stanna kvar lite längre på ordinarie pass, alternativt komma lite tidigare än sitt ordinarie pass. Detta kommer dock inte räcka utan även ni som inte har pass direkt i anslutning behöver se över era möjligheter till att jobba nån timme extra. Ett av passen nedan är också den tid vissa av våra barn spelar i ABB arena så kanske man ändå är på plats? Ju fler som ställer upp desto mindre betungande.

 

De pass där vi behöver folk (en person vid varje tidpunkt på varje pass) är:

 

Städ ABB arena fredag 17.30-21.30 

Vallbyskolan lördag 6-9.30 

Städ Västerås Arena + mälarenergi Arena lördag 9-12.30 

 

Tack för att ni hjälper till att underlätta planeringen och genomföra de uppgifter vi har blivit tilldelade!

 

Hälsningar Johanna och Karin (ni hittar våra kontaktuppgifter i tidigare nyhet) 

Vi hejar på damlaget den 28/3 - GRATIS INTRÄDE [Uppdaterad information]
2023-03-27 10:00

På tisdag spelar vårt damlag SM-kvartsfinal mot Skuru i Västerås Arena A, så vi ställer in träningen för att istället samlas i Västerås Arena och tillsammans heja på tjejerna.

Vi samlas i foajén 18:45 så sitter vi tillsammans!

 

Ungdomslagen har fått en egen sektion(inringad på bilden), så vi förhoppningsvis får till en liten klack. Medföljande föräldrar går in gratis, så nu fyller vi arenan! 

 

Matchtröja på och ett skräningt humör önskas!! (detta gäller naturligtvis även föräldrar 😊) 

Nu kör vi! 🤍🖤

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners SHE
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF