SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P14

Välkomna till VästeråsIrsta HF Pojkar 2014!

Varmt välkomna till VästeråsIrsta HF pojkar 2014. Här kommer lite uppdaterad information inför säsongen 2022-2023.

Träningar
Träningarna kommer att starta den 4 oktober, vilket borde vara ungefär när fotbollen slutar sin säsong. Vi kommer att ha två träningar i veckan där fokus kommer ligga på att utveckla killarnas handbollsfärdigheter då vi kommer spela matcher under säsongen.

Träningstiderna kommer vara :
Tisdagar 18:15 - 19:30 Irstahallen
Onsdagar 17 - 18:15 Irstahallen


Tränare
Vi är tre tränare som följer med från Bollkul: Camilla Carras (mamma till Sixten C), Fredrik Tillman (pappa till Sixten T) och Johan Tysklind (pappa till Jacob T). Vi har även fått ett tillskott i form utav Maria Kling Kullback (mamma till Elis K).

Om någon känner att den vill vara med och hjälpa till som tränare är det bara att höra av sig. Man behöver inte ha en handbollsbakgrund, utan alla kan vara med och bidra.

Nya spelare
Vi välkomnar givetvis nya spelare till laget! Om man tycker det verkar roligt med handboll och är en kille född 2014, så är det bara att haka på och spela med oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att testa på några gånger när vi väl drar igång träningarna. Hör gärna av er till oss innan så kontaktar vi er när träningarna drar igång.

Övriga datum av intresse
5/9 – Intersportdag i Erikslund kl 10 - 15. A-lags spelare brukar vara på plats och man kan köpa kläder samt skor till rabatterat pris
31/3 - 2/4 – IrstaBlixten

Vi kommer uppdatera er när vi närmar oss de utsatta datumen.

Har ni några frågor innan säsongen startar är det bara kontakta mig (Johan Tysklind: 073-4083194 / jtysklind@outlook.com)

Trevlig sommar, så ses vi i höst!

Stormatch i VästeråsArena
2022-08-24 20:54

På söndag klockan 16.00 är det stormatch i VästeråsArea när svenska mästarna Ystads IF kommer på besök. Föreningen vill såklart att så många spelare som möjligt dyker upp och bjuder därför barn/ungdomar på inträdet ifall man har på sig en matchtröja.

 

Som lag kommer vi inte göra en gemensam samling men missa inte denna chans att se fin handboll och börja peppa inför den kommande handbollssäsongen.

 

//Ledarna

Uppdaterade Träningstider
2022-08-21 19:21

Föreningen har behövt göra förändringar i träningsschemat, vilket för P-14 innebär att onsdagsträningen har blivit flyttad från Råby till Irstahallen (samt förlängd med 15 minuter).

De nya tiderna som gäller är:

 

  • Tisdagar 18:15 - 19:30 Irstahallen
  • Onsdagar 17:00 – 18:15 Irstahallen

//JT

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners SHE
Premiumpartner VästeråsIrsta HF
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF