SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
F10

Välkomna till VästeråsIrsta HF Flickor 2010
 
I helgen dubblar Intersport sitt stöd till VästeråsIrsta HF
2023-11-30 15:34

I helgen dubblar vår samarbetspartner Intersport sitt stöd till VästeråsIrsta HF!

I vanliga fall ger de 3 % tillbaka till VästeråsIrsta HF men nu ger de alltså 6 % tillbaka.

 

Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen. En julklapp från dig blir en julklapp till VästeråsIrsta HF.

Intersport-VasterasIrstaHF.pdf

Handbollssöndag - Intersportdagen
2023-09-06 10:55


Söndag 10 september - Intersportdagen

Plats: Intersport på Erikslund
Tid: 10.00-18.00
A-lagsspelare på plats 11.00-15.00

Mindre justering av träningstider
2023-08-30 10:20

Hej,

Tisdagar 
Samling 17.15 - ombytta och klara för löpning
Löpning ca 17.20-17.50 (ute)
Handboll 18.00-19.30
Gemensam dusch efter

Onsdagar
16.30 - Ombytta och klara för handboll 
Handboll 16.30-18.00
Löpning ca 18.10-18.40 (ute)
Gemensam dusch efter

Fredagar
Samling 17.45 - ombytta och klara för handboll
Handboll 18.00-19.30
Gemensam dusch efter

Kalendern är uppdaterad med dessa tider.


OBS!

Nästa vecka har vi bytt träningstid med damerna, detta innebär att vår onsdagsträning 6/9 utgår och istället tränar vi på torsdagen 7/9 i Mälarenergi Arena B och följande tider gäller:

Samling 17.00 ombytta och klara för löpning (ute).
Löpning ca 17.10-17.40 (ute)
Handboll 17.45-19.00
Gemensam dusch efter


Kalendern är uppdaterad med denna förändring.

Information uppstart säsongen 23/24
2023-08-08 11:43

Hoppas alla har en bra sommar! Hösten börjar närma sig vilket betyder att vi snart får gå tillbaka till handbollshallarna igen. Som vi har längtat! Nedan har vi sammanställt information inför handbollssäsongen 23/24.Här följer inledande information inför säsongsstart i ett långt utskick.Träningar:

Träningarna kommer att starta tisdagen den 22e augusti, vi är medvetna om att fotbollen och andra idrotter fortfarande har säsong. Träningstiderna kommer att vara:

 • Tisdagar 17.30 – 19.30 Västerås Arena C 
  • 17.30 - 18.00 Gemensam löpning utomhus - kläder efter väder
  • 18.00 - 19.30 Handboll
 • Onsdagar 16.30 – 18.30 Västerås Arena A
  • 16.30 - 18.00 Handboll
  • 18.00 - 18.30 Gemensam löpning utomhus - kläder efter väder
 • Fredagar 18.00 – 19.30 Västerås Arena C

Under de två första veckorna tränar vi endast tisdagar och fredagar, det gäller alltså v34 och v35.

Som vanligt ser man till att vara ombytt till träningen börjar, vattenflaskan fylld och håret uppsatt. Den gemensamma löpningen är en del av ordinarie pass och inte frivillig.

Till träningarna önskar vi att ni där hemma pratar om vikten av planering, att läxorna är gjorda och att man ätit middag eller mellis innan träningen och packar med sig något att äta när man åker hem från träningen. Detta för att maximera en del av återhämtningen. 


Fredagen 8/9 KL: 17.00 Spelarmöte, ordinarie träningstid utgår. Återkommer om plats för mötet och sluttid.

Individuella spelarmöten:

Under inledningen av säsongen kommer vi att informera och därefter hålla individuella spelarmöten med samtliga. Vi kommer att göra detta i syfte att träna på den typen av samtal och samtidigt skapa dialog med spelarna om deras styrkor och sätta upp mål för säsongen. 

 

RF-SISU

Vi kommer att fortsätta samarbetet med RF-SISU även under denna säsong.

 

Dusch:

Obligatorisk dusch i hallen efter träning samt hemma- och bortamatcher.

Föräldramöte:

Fredagen 25/8 KL: 18:00 Föräldramöte Västerås Arena i samband med träningen. 

Ledare:

Huvudtränare: Filippa och MikaelaAss. Huvudtränare: Theresé och MartinTränare: JohannaLagledare / Materialare: NimaSpecialtränare Fys: Andreas

Seriespel:

Vi är anmälda till 2 serier i år:F14 N1 Västra Mitt (Lagnamn: VästeråsIrsta Handbollsförening F 10)F14 N2 Östra Mitt (Lagnamn: VästeråsIrsta Handbollsförening F101)Seriespelet inleds v.38Obligatoriskt till match; Svarta Kempashorts och vita Kempastrumpor. Röd och Vit matchtröja ska alltid med till bortamatcher.

SportAdmin:

Nu hoppas vi att alla har gjort sig bekanta med den "nya" appen. Nytt för i år är att vi kommer att samla in spelarnas kontaktuppgifter och registrera dessa i systemet. Det innebär att vi kan göra riktade utskick till spelarna och er föräldrar separat. Vi kommer även att skicka kallelserna till match direkt till spelarna där ni föräldrar också kommer att få en notis om detta. Mer info får ni på föräldramötet. 

Som tidigare säsong är det av stor vikt att ni föräldrar har koll på vad som kommuniceras via vår hemsida och medlems-appen. 

 

I avsnittet FAQ på vår hemsida samlar vi information så som kontaktvägar och bra att vet.

 

Frånvaro:

Frånvaron meddelas av respektive spelare direkt i gästboken på hemsidan eller via sms till någon av huvudtränarna. 

Funktionärsutbildning:

Ni föräldrar som kommer att ha rollen funktionär ansvarar själva för att gå nödvändig kurs för att få sitta i sekretariatet. Vid frågor om funktionärsutbildningarna kontakta kansliet.


Cup:
Utöver seriespel och IrstaBlixten kommer vi att delta på två cuper till. Vi ledare har tittat på Spökbollen som spelas under höstlovet och har anmält 2 lag. Det är en cup i Stockholm och planen är att vi åker fram och tillbaka. Vi kommer att skicka ut en intresseanmälan. Denna intresseanmälan är inte bindande utan bara för oss ledare att förstå ungefär hur många spelare och ledare vi kan bli och planera för det.

Vi planerar även för Kopparcupen som spelas första helgen i januari, den anmälan har inte öppnat ännu och en intresseanmälan kommer vi att skicka ut även för denna cup. Kopparcupen är en turnering i Falun där vi då övernattar.

 

Sociala medier

Vi kommer under denna säsong att skapa ett konto på Instagram för vårt F-10 lag. Kontot kommer att administreras av oss ledare och vi kommer att prata med spelarna om vilken typ av innehåll vi vill ha. Är det någon spelare som inte får finnas med på bild eller video så meddelas detta till Filippa. Vårt konto kommer att vara offentligt för vem som helst att följa. 

SolidSport

På kommande föräldramöte är detta en punkt för dialog, är livesändning av våra hemmamatcher något ni i föräldragruppen kan och vill ansvara för. De lag i föreningen som har gjort detta under föregående säsong så har det inneburit en intäkt på mellan 6-7.000 kr. Fundera gärna på vad Du tycker.

Övriga datum som kan vara bra att hålla koll på:13 september 19.00 Hemmapremiär Handbollsligan Dam – VästeråsIrstas tar emot Sävehof (Vore skoj om spelarna vill se på matchen ihop efter vår träning)

3 - 5 november Spökbollen

5 - 7 januari Kopparcupen5 – 7 april IrstaBlixten 2024

 

Vi kommer naturligtvis informera er mer när vi närmar oss de utsatta datumen. Men ifall ni har frågor eller funderingar om något är det bara att ni hör av er.Varmt välkomna till säsongen 2023 / 2024!//Ledarna F-10 

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF