SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
F14

Välkomna till VästeråsIrsta HF F14
 
Träning i Irsta - torsdagar
2022-09-10 09:52

Från och med vecka 37 kommer vi att träna i Irstahallen på torsdagar, så nästa träning den 15 september kommer vara i Irstahallen kl 17.00-18.15. 

 

När vi kör igång med två träningar, från vecka 40, är det träning i Bäckbyhallen på tisdagar och Irstahallen på torsdagar. Det är samma tider båda dagarna, kl 17.00-18.15. 

 

 

Information om uppstart säsong 22/23
2022-08-29 17:08

Nu börjar hösten vilket betyder att vi snart får gå tillbaka till handbollshallarna igen och vi ska få spela handboll på riktigt. Som vi har längtat att få starta upp ett nytt lag, Flick 14 och samtidigt pirrigt eftersom vi aldrig har gjort detta tidigare. 

 

Nedan har vi sammanställt lite information inför handbollssäsongen 22/23 och vi kommer löpande lägga ut mer information när vi vet mer. Träningar:

Träningarna kommer att starta torsdag den 8 september,  vi är medvetna om att fotbollen och andra idrotter fortfarande har säsong men många är sugna på att börja redan nu så vi kör igång med en gång i vecka under september för att sedan öka till två gånger i veckan från och med oktober.  Träningstiderna i hall kommer att vara:

  • Tisdagar kl 17.00-18.15 i Bäckbyhallen
  • Torsdagar kl 17.00-18.15 i Irstahallen

Adressen till Bäckbyhallen är Valljärnsgatan 492, det är samma byggnad som Bäckby bibliotek och fritidsgård. Ingången är från Bäckbytorget. Vi måste använda stora entrén från Bäckby torget på grund av larm. 

 

Adressen till Irstahallen är Ullvigaran 47. 

 

Tjejerna ska vara  ombytta till träningen börjar, vattenflaskan fylld och håret uppsatt samt inga smycken. 

 

Föräldramöte:

Vi kommer att ha föräldrarmöte under första halvan av oktober och återkommer med datum. Föräldramötet är i samband med en träning. 

Vi kommer behöva dela upp arbetsuppgifter för att få till det, vi tänker lite Många gör lite. 

 

Tränare

I skrivande stund är det Cecilia Kvist (mamma till Tilde), Henrik Widlund (pappa till Astrid) samt Jennifer Sandell som är handbollspelare som kommer att hjälpa till på tisdagar (kan komma och ändras dag.)


Om någon känner att den vill vara med och hjälpa till som tränare är det bara att höra av sig. Man behöver inte ha en handbollsbakgrund, utan alla kan vara med och bidra. Vi kommer behöva vara flera tränare som föräldrar som hjälper till för att få ihop det. 

Nya spelare
Vi välkomnar givetvis nya spelare till laget! Om man tycker det verkar roligt med handboll och är en tjej född 2014, så är det bara att haka på och spela med oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att testa på några gånger när vi väl drar igång träningarna. Hör gärna av er till oss innan så kontaktar vi er när träningarna drar igång.

Poolspel:

Vi kommer troligen att åka på något poolspel och själva anordna något poolspel själva under säsongen. Vi kommer med mer information när vi vet mer. 

SportAdmin:

Nu kommer föreningen att övergå till hemsidan som är kopplad till SportAdmin. Från och med 31 augusti kommer vi inte längre använda Laget.se utan all kommunikation, dokumentation och kallelser kommer att ske från SportAdmin. Så se redan nu till att göra dig mer bekant med SportAdmin och uppdatera era kontaktuppgifter så att ni inte missar någon information och ladda ner appen om ni inte redan har gjort det. 

Frånvaro:

I dagsläget är ännu inte funktionen Gästbok aktiverat i SportAdmin, till dess att den är i gång så meddelas frånvaro till Cecilia. 

Övriga datum som kan vara bra att hålla koll på:4 september 10.00 – 15:00 Intersportdag på Erikslund24 - 26 oktober kommer lagfotograferingarna för föreningen ske.27 december KL: 18.00 Julmys Västerås Arena – i samband med damernas match mot Skara HF31 mars – 2 april IrstaBlixtenVi kommer naturligtvis informera er mer när vi närmar oss de utsatta datumen. Men ifall ni har frågor eller funderingar om något är det bara att ni hör av er.Varmt välkomna till säsongen 2022 / 2023!//Ledarna F-14

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners SHE
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF