SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
F13

Välkomna till VästeråsIrsta HF Flickor 2013!

Vi är 60+ glada tjejer som tränar i Irstahallen tisdagar kl 17:00 och onsdagar kl 18:15. 

 

Har ni några frågor ? Kolla först in i FAQ 

 

Annars kan ni alltid vända er till någon av oss ledare som ligger upplagda under kontakt.

Träningsläger/Kickoff 🤾‍♀️ - 1 till 2 september - Önstaskolan
2023-06-05 22:56

Vi kommer att arrangera ett träningsläger/kickoff den 1 till den 2 september i Önstaskolan och vi uppmanar er att redan nu skriva in det i era kalendrar. Lägret kommer att innehålla handbollspass, teoripass och andra roliga aktiviteter som syftar till att stärka lagandan. Vi har hyrt skolsalar på Önstaskolan, där vi ska träna på att sova tillsammans. Detta eftersom planen är att åka på en flerdagscup i vinter.

 

Alla detaljer är inte klara ännu, men vi återkommer med mer information i augusti. Vi skickar en kallelse redan nu så att ni har datumen i era kalendrar. Sista dagen att svara blir två veckor innan kickoffen, det vill säga den 18 augusti.

 

Slutligen, ni som inte har svarat på formuläret har fram till på söndag(11/6) att svara. Vi ledare skulle verkligen uppskatta om ni tog er tid och svarade. Det hjälper oss i planeringen av träningar, seriespel och allt annat inför säsongen.

 

Vi hoppas att ni får en fortsatt trevlig sommar! ☀️

Säsongen 23/ 24 – planering
2023-04-30 13:47
Säsongen 23/ 24 – planering

Först och främst vilken rolig säsong vi har haft tillsammans! Vi har vuxit rejält i antalet spelare, haft träningar i Irstahallen och danssalen aka Dödssalen, åk på cuper i Stockholm och Skövde, sammandrag i Eskilstuna, Råby och I VästeråsHallen. Utvecklingen och glädjen tjejerna visar är verkligen fantastiskt rolig att se.

 

Stort tack till alla föräldrar som har engagerat sig och hjälp till med kiosker, matchvärdar, Irstablixten, avslutningar och allt annat!  Er insats är guld värd ❤️.

 

Men nu ser vi framåt, mot säsongen 23/24. Planeringen är redan i gång och det kommer bli en del nytt och spännande med tanke på att vi kommer att spela på helplan. Vår tanke är att ha ett föräldramöte efter sommaren där vi går igenom alla förändringarna. Men två förändringar kan vi redan nu berätta om.

 

Caroline Savo, Veronika Appelqvist och Linda Greis har alla tackat ja att gå upp och bli tränare på heltid. Vilket vi är jätteglada för, stort tack till er för att ni ställer upp för tjejerna.

 

Den andra förändringen är att vi kommer spela seriespel nästa år och vi har anmält lag i både F-10(födda 2013) och F-11 (födda 2012) serierna.

 

För att vi ska få en bättre bild inför den slutgiltiga planeringen så har vi skapat ett formulär som är obligatoriskt att svara på. (ett svar per barn). Formuläret hittar ni här : https://forms.office.com/r/Nf73hexqfn

 

Har även skapat en kallelse. När ni svarat på formuläret svarar ni ”kommer” i kallelsen. Detta gör vi för att vi bättre ska ha koll på vilka som svarat samt att ni automagiskt ska få påminnelser. Sista dag att svara är 11 juni.

 

Eventuella frågor kan ni skicka till någon ledare eller i whatsapp gruppen som vanligt!

 

Ha en fin sommar så ses vi framåt hösten! 🖤🤍

 

Avslutning
2023-04-03 22:04

Först och främst vilka tjejer vi har! Som de har krigat, spelat och skrattat tillsammans i helgen. Vi är så imponerade av utvecklingen och upplevelsen är att de flesta är jättenöjda. Sedan vill vi ledare rikta stort tack till alla föräldrar som har jobbat i helgen. Det är verkligen uppskattat. Ni är riktiga hjältar!

 

Tyvärr börjar dock säsongen lida mot sitt slut. Vi ledare har beslutat att vi kör den sista träningen onsdagen 12 /4. Vi kör även träningar den 4, 5 och 11 april.

 

Vill även lägga en påminnelse om den 15 / 4 då vi har tänkt gå och se damernas tredje kvartsfinal.

Kvartsfinal 3 - VästeråsIrsta mot Skuru
2023-03-30 09:20

Den 15 april klockan 14.00 spelar vårat damlag den tredje kvartsfinalen mot Skuru (samling i foajén 13:45.). Föreningen har våravslutning och bjuder alla spelare på fika. Därför skickar vi ut en kallelse så vi kan meddela ungefär hur många som kommer (svara innan den 10 april). Medföljande föräldrar har fri entré till matchen.

 

Nu lyfter vi vårt damlag mot semifinal så matchtröja på. Vill man får man naturligtvis göra egna plakat och hejaramsor. 🤍🖤

Kvartsfinal
2023-03-25 08:39

På tisdag 28/3 spelar Damlaget första kvartsfinalen mot Skuru i Västerås Arena.

Vi ställer därför in träningen och går på matchen istället.

Vi samlas i foajen 18:45 så att vi alla sitter tillsammans. Matchen börjar 19:00!

Matchtröja på och ett skräningt humör önskas. 

 

//Ledarna

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners SHE
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF