SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
F13

Välkomna till VästeråsIrsta HF Flickor 2013!

Vi tränar i Irstahallen tisdagar kl 17:00 och onsdagar kl 18:15. 

Matchvärdar
2022-09-15 00:51

Hej alla!

 

Nu är det dags för laget att vara matchvärdar igen. Vi har fått två datum att förhålla oss till än så länge, söndagen den 16:e oktober spelar damerna mot Höörs HK H 65 och söndagen den 8:e januari spelar de mot Lugi HF. Likt tidigare så ansvarar matchvärdarna för att dela ut programblad (2 st), sälja 50/50 lotter (2 st), stå i kiosken tills hallen är tömd (4 st), läktarvärd (2 st) och att ta fram golv- och reklamskyltar (4 st). Viktigt att börja med golv- och reklamskyltar för att sedan fylla på så att alla ansvarsområden blir fyllda. Efter matchen hjälps alla matchvärdar åt att ta bort reklam från planen.

 

16/10 - 22 samling 13.00 matchstart kl.15.00  8/1 - 23 samling 13.00 matchstart kl.15.00
Tyra W Klara S
Tyra U Juni H
Tindra L   Ingrid B
Tilly C Ida N
Tilde L Hilma W
Stella N Emma S
Stella G  Emma H
Signe T Emilia L
Ronja L  Emilia H
Nisrin A Elsa B
Luna R Ellen W
Lea H Ellen S

 

Byt gärna med varandra i laget om ni har förhinder det datum som ni har blivit tilldelat.

 

Precis som tidigare får alla tjejer som vill vara med och springa in med spelarna. De samlas 14:40 vid foajén där någon av ledarna möter upp (glöm inte matchtröja och träningsskor). De som vill kan också komma lite tidigare för att hjälpa till med att dela ut matchprogram m.m.

 

Lycka till!

 

Väl mött,

Linda Greis & Veronika Appelqvist (matchvärd- och Irstablixtenansvariga)

 

Viktig information ang Skadevi / material samt föräldramöte
2022-09-09 14:31

Här kommer hel del information, det är viktigt att ni läser igenom detta !

 

Skadevi minihandbollscup

Tack alla som har reagerade på intresseanmälan för Skadevi! Vi har nu anmält 5 lag till Skadevi minihandbollscup som går av stapeln i Arena Skövde den 29 / 10.

 

För att göra detta till en speciell upplevelse för tjejerna har vi tänkt att hyra en buss som tar oss ner till Skövde. I och med att vi är så många i laget kommer vi sannolikt behöva hyra en ”dubbeldäckare” som tar 79 personer. Vår tanke är att vi fyller ut de tomma platser med ”supportrar” dvs ni föräldrar/syskon/far- och morföräldrar etc. som vill följa med ner till Skövde och heja på tjejerna.  Kostnaden för bussresan tur och retur kommer ligga på 200 - 300 kr per spelare/ledare/supporter. Den exakta kostnaden beror på hur många vi blir.

 

Kommer skicka ut en kallelse via Sportadmin för Skadevi. Sista dag att svara är den 9/ 10.

 

Om ni önskar följa med i bussen skriver ni en kommentar när ni svarar på kallelsen. Tex om ni vill ha två platser utöver ert barn så skriver ni ”Spelarens namn + 2”  i kommentarsfältet (se bild) innan ni svarar. Om inget nämns i kommentaren räknar vi bara med att spelaren åker i bussen.Träning och matchtröjor

Som vi tidigare nämnt är vår tanke att köpa in träningströjor till tjejerna. Dessa kommer vi även att använda som ”bortatröjor”. Det skulle uppskattas stort ifall någon/några hade möjlighet att sponsra en del av detta inköp. Som tack får man sitt företagslogga tryckt på tröjorna. Och vem vill inte synas på de 50 häftigaste handbollsspelarna i Sverige för en ganska liten peng? Kontakta Johan T (jtysklind@outlook.com / 0734083194 ) för mer information.

 

När det kommer till matchtröjor förstår vi att många tröjor har blivit för små, smutsiga eller behöver bytas ut av andra anledningar. Därför har vi tänkt beställa nya av föreningen.

 

För att göra det så enkelt som möjligt så har vi skapat ett formulär där ni kan fylla i er dotters storlek. Är man osäker  på den röda matchtröjan kan man åka till Intersport i Erikslund och testa. Den vita matchtröjan finns bara i tre storlekar 110/120, 130/140 eller XS.

 

Länk till formuläret : https://forms.office.com/r/rNirwRxWyL

 

Sista dag att svara på detta är också 9 / 10.

 

Föräldramöte

Vi kommer att hålla ett föräldramöte i samband med träningen den 12 /10. Mötet kommer hållas i Irstahallen. Agendan är följande:

1 Truppen
2 Träningar
3 Matcher och cuper
4 Övriga aktiviteter
5 Administration
6 Övriga frågor

 

Vi hoppas allt är solklart annars är det bara att fråga någon av oss ledare.

 

Välkomna till säsongen 2022 / 2023 !
2022-09-09 14:30

Hoppas alla har en bra sommar! Hösten börjar närma sig vilket betyder att vi snart får gå tillbaka till handbollshallarna igen. Som vi har längtat! Nedan har vi sammanställt information inför handbollssäsongen 22/23.

Träningarna kommer att starta den 4 oktober, vilket borde vara ungefär när fotbollen slutar sin säsong. Träningstiderna kommer att vara :

Tisdagar 17:00 - 18:15 Irstahallen
Onsdagar 18:15 - 19:30 Irstahallen


Även detta år är det minihandboll och sammandrag som gäller. Vi kommer anordna ett antal sammandrag under säsongen men hoppas även att vi blir inbjudna till sammandrag av andra föreningar.

Utöver sammandrag och IrstaBlixten kommer vi anmäla lag till Skadevi Minihandbolls cup. Detta är en endagarsturnering i Skövde den 29 oktober. För att vi ska veta hur många lag vi ska anmäla kommer vi skicka ut en kallelse. Denna kallelse är inte bindande utan bara för oss förstå ungefär hur många vi blir. Sista datum att svara är den 28 augusti.

Under säsongen är tanken att vi kommer köpa in röda tränings t-shirts till tjejerna. Dessa kommer att kunna användas vid träning samt som ett extra matchställ vid bortamatcher. Om någon känner att den kan och vill gå in som sponsor vore det toppen. Alla bidrag är såklart välkomna, stora som små. Kontakta någon av oss ledare ifall ni kan hjälpa till.

Övriga datum som kan att vara bra att hålla koll på:
- 5 september Intersportdag på Erikslund 10.00 – 15:00. Brukar innebära att A-lagsspelare är på plats samt att man kan köpa skor och kläder till rabatterat pris
- 24 - 26 oktober kommer lagfotograferingarna för föreningen ske.
- 31 mars – 2 april IrstaBlixten.

Stormatch i VästeråsArena
2022-08-24 20:49

På söndag klockan 16.00 är det stormatch i VästeråsArea när svenska mästarna Ystads IF kommer på besök. Föreningen vill såklart att så många spelare som möjligt dyker upp och bjuder därför barn/ungdomar på inträdet ifall man har på sig en matchtröja.

 

Som lag kommer vi inte göra en gemensam samling men missa inte denna chans att se fin handboll och börja peppa inför den kommande handbollssäsongen.

 

//Ledarna

Uppdaterade Träningstider
2022-08-21 19:15

Föreningen har behövt göra förändringar i träningsschemat, vilket för F-13 innebär att onsdagsträningen har blivit flyttad från Råby till Irstahallen (samt förlängd med 15 minuter).

De nya tiderna som gäller är:

 

  • Tisdagar 17:00 - 18:15 Irstahallen
  • Onsdagar 18:15 – 19:30 Irstahallen

Ni som inte svarat på intresseanmälan ang Skadevi har nu en vecka kvar att svara. Skickar ut en påminnelse ifall ni missat anmälan.

 

//JT

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners SHE
Premiumpartner VästeråsIrsta HF
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Partners VästeråsIrsta HF