SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
F13

Välkomna till VästeråsIrsta HF Flickor 2013!

Vi är 60+ glada tjejer som tränar i dessa tider i september (2023):
Tisdag 17:45 – 19:00 - Bäckbyhallen

Onsdag 17:45 -19:00   - Irstahallen

Från och med oktober kör vi:

Tisdag 17:00 – 18:15 - Bäckbyhallen - Grupp 2 + 4

Tisdag 18:15 – 19:30 - Bäckbyhallen - Grupp 1 + 3
Onsdag 17:00 -18:15   - Irstahallen - Grupp 1 + 2

Onsdag 18:15 -19:30   - Irstahallen - Grupp 3 + 4

 

Har ni några frågor ? Kolla först in i FAQ 

 

Annars kan ni alltid vända er till någon av oss ledare som ligger upplagda under kontakt.

Järnvägen cup 25-26 maj
2024-05-13 21:55

Här kommer lite mer om cupen. Lagindelning, spelschema och annan nyttig info finns att hitta här.

Om inte länken vill fungera finns samma info under "dokument" i mappen "Järnvägen cup"

Intresseanmälan Skadevi cup
2024-05-10 20:22

Som tidigare nämnts planerar vi att åka på Skadevi cup nästa säsong. Cupen spelas i Skövde den 1–3/11, alltså sista helgen på höstlovet. Vi kommer att sova över.

 

Intresseanmälan skickas nu ut för att förstå intresset så vi vet hur många lag vi ska anmäla. Anmälan är inte bindande. Vi ber er svara senast den 19/5.

Järnvägen cup
2024-05-03 10:40

Alla som har anmält sig till cupen kommer få spela, så nu kan ni boka upp helgen 25-26 maj då vi förhoppningsvis i strålande väder får njuta av fin handboll ute på gräsplaner!

 

Cupen kostar 50 kr/dag så ni som har barn som spelar båda dagar betalar alltså 100 kr. Vänligen swisha detta till 070-736 12 91 (Caroline Savo).

 

Spelschemat är inte publicerat ännu så vi återkommer om det, lagindelning och övrig nyttig info.

 

Ha en fin helg!

Säsongen 24 / 25 - Nu kör vi !
2024-04-24 23:04

Hoppas ni har njutit av den välbehövliga 24-timmarsvilan, för nu är det dags att kavla upp ärmarna och kicka igång säsongen 24/25. 😅 Vi hade ett möte bland ledarna idag och det ramlade ut en del värdefull info som vi vill dela med er för att underlätta planeringen.

 

Träningar

Sommarträningarna kommer att äga rum varje onsdag kl. 18 med samling utanför C-hallen (Västerås Arena). Vi tänker köra utomhus handbollsträning mestadels, men ibland kanske vi slänger in något pass i Rocklundområdet för lite variation. Så, klä er för att vara ute! Om vädret är alldeles för elakt så ställer vi in passet och meddelar er via Whatsapp. Första träningen är den 1 maj och sedan fortsätter vi ända fram till Järnvägencupen. (träningen är naturligtvis frivillig och vi kommer inte skicka några kallelser)

 

I höst smyger vi igång inomhusträningarna i september, och i början av oktober kör vi igång på riktigt.

 

Cuper

Vi har anmält 2 lag till Järnvägencupen i Hallsberg den 25-26 maj (spelas utomhus på gräs). En bindande anmälan kommer snart, och eftersom vi inte sover över så öppnar det upp möjligheten för de som vill och kan bara spela en dag. Bara skriv vilken dag ni kan i kallelsen och svara kommer. Om ni kan båda dagarna, svara kommer och skriv ”båda”.

 

Eftersom vi bara har två lag kommer det finnas ett begränsat antal platser. Om vi blir för många får vi återkomma med vilka som får åka. Vi kommer också ta ut en symbolisk avgift för cupen för att betunga lagkassan(då inte alla kan åka). Det kostar 100 kr för båda dagarna och 50 kr för en dag.

 

I höst hoppar vi över en kickoff med övernattning och satsar istället på två cuper med övernattning (+ Irstablixten). Vi tänker anmäla oss till Skadevi Cup (1-3 november) i Skövde, och sedan kör vi Hallbybollen 3-5 januari, precis som förra året. Anmälan till Skadevi har öppnat och för att vi ska vet hur många lag vi ska anmäla skickar vi en intresseanmälan inom kort.

 

Inköp

För den kommande säsongen planerar vi att köpa in nya tränings- och bortatröjor, liknande de röda vi hade tidigare. Vi siktar på att få dem sponsrade så att vi kan dela ut dem gratis till alla tjejerna. Dessutom planerar vi ett paket med ryggsäck, shorts, strumpor och vattenflaska, till ett subventionerat pris, beroende på hur mycket pengar vi har. Så, vi är på jakt efter sponsorer som vill hjälpa tjejerna. De som sponsrade tidigare år kommer bli kontaktade, men om ni eller någon ni känner har ett företag som vill stötta laget, kontakta Johan T för mer info.

 

Rödtröja

Vi tänker också samla in de gamla röda tröjorna som inte längre används och skänka dem till våra yngre kompisar i F15. Om ni har några tröjor som inte används, ge dem till en ledare så fixar vi överlämningen till F15.

 

Video

Här har ni en länk till en video som summerar säsongen som har varit. Ta en titt (med ljud på) med era tjejer: https://1drv.ms/v/s!AqvODmwJjFU1kKpol6uwgDV8PvYsSA?e=HTPaBA

 

Frågor eller funderingar, ni vet var vi finns!

Träningar på påsklovet (v.14)
2024-03-28 13:46

Nästa vecka ställer vi in båda träningarna på tisdagen. Då finns istället möjlighet att ta sig till herrarnas kvalmatch i Västerås arena kl 19.

 

På onsdagen kör vi en träning som är för alla som vill och kan mellan 17-18:30.

 

Glad påsk 🐣 

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF