SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
ICA Maxi Hällas Bollkul Rönnby

Välkomna till ICA Maxi Hälla Bollkul - Rönnby!

Välkommen till Bollkul, handbollsskolan för de yngsta åldersgrupperna. Våra engagerade och erfarna ledare hjälper barnen att utvecklas och har roligt via träningar som fokuserar på lek, koordination och spel med boll. 

 

Träningarna sker i Rönnbyskolan:

Flickor / Pojkar födda 2017 -  Söndagar 15 -16
Flickor / Pojkar födda 2018 -  Söndagar 16 -17

 

Anmälan för säsongen 2024 / 25.

Platserna släpps för allmänheten den 19 augusti. För vårdnadshavare till barn som deltog våren 2024 erbjuder vi förtur och ni kan boka redan den 5 augusti.

 

Boka din plats här: https://sportadmin.se/book/?F=cf3b8f6c-7484-40af-8ee3-32ab432a1161

 

Boka tidigt för att säkra en plats då förra året blev platserna snabbt fulla och vi fick införa en kölista. För att garantera en plats kan du anmäla dig som ledare för en Bollkulsgrupp. Som ledare får ditt barn automatiskt en plats. Skicka din intresseanmälan till bollkul@vasterasirsta.se.

 

Kostnad

Kostnaden är 550 kr för första terminen. För de som fortsätter till en andra termin subventionerar ICA MAXI Hälla avgiften så att terminsavgiften blir 350 kr.

Vid frågor, kontakta oss på bollkul@vasterasirsta.se

Vi ser fram emot en fantastisk säsong tillsammans!

 

Vänliga hälsningar,
VästeråsIrsta Handboll

Säsongsavslutning
2024-03-15 12:52

Det är med både glädje och en smula vemod vi närmar oss slutet handbollssäsongen för Bollkul. Årets Bollkul har varit enastående och vi är stolta över att ha haft över 250 barn som har provat på handboll, vilket sätter rekord för Bollkul-verksamheten!

 

Vår säsongsavslutning som kommer att äga rum under helgen den 23-24:e mars. Ledarna kommer att samla barnen för att delta i roliga aktiviteter och ICA Maxi Hälla kommer att sponsra med fika för att göra avslutningen extra speciell.

 

Efter säsongsavslutningen tar vi en paus innan vi börjar planera för nästa säsong, som kommer att börja i höst (september/oktober). För er med barn födda 2017 kommer det inte att vara några större förändringar, men för de barn som är födda 2016 kommer det vara dags för dem att "examineras" från Bollkul och gå vidare till den ordinarie ungdomsverksamheten nästa år. Inom kort kommer vi att skicka ut ett informationsblad till er alla med mer detaljerad information.

 

Vi kommer även att skicka ut en kallelse till alla föräldrar till barn födda 2016 för att få en uppfattning om hur många som vill fortsätta med handbollen nästa år. Det kommer att bli separata flick- och pojklag, så det är viktigt för oss att få en uppskattning om framtida deltagande. Vi förstår att hösten känns avlägsen, men vi uppskattar ert svar så gott det går. Om ni av någon anledning inte tänker fortsätta, uppmuntrar vi er att ange en anledning till det i kallelsen. Det finns möjlighet att lägga en kommentar på svaret i kallelsen.

 

Vi planerar även att kalla alla föräldrar till ett informations- och föräldramöte senare under våren. Mer detaljerad information om detta kommer inom kort.

 

Om ni har några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss via e-post på: bollkul@vasterasirsta.se.

 

Avslutningsvis vill vi tacka er alla för en fantastisk säsong och vi hoppas att era barn är taggade för att ta nästa steg i sina handbollskarriärer!

Kom på årets Publikmatch!
2024-02-22 10:47

Lördagen den 2 mars kommer VästeråsIrsta HF att arrangera årets publikmatch mot Skånela! Ambitionen är vi alla ska sluta upp bakom vårt herrlag och lyfta dem i deras jakt på en kvalplats till Handbollsligan. Matchen är klockan 15.00 och vi uppmanar nu alla att komma till Västerås Arena för att heja fram grabbarna till seger!

 

Utöver matchen kommer det vara Hand the ball / Hinderbana och annat skoj I C-Hallen som vårt damlag håller i. Man kan även få autograf av spelarna i både herr- och damlaget.

 

För att underlätta planeringen skickar vi ut en kallelse så vi vet ungefär hur många som dyker upp!

 

Ses i hallen!

Termin 2
2024-01-01 22:41

Som tidigare informerat så vill man fortsätta med handbollen under termin 2 så subventioneras terminsavgiften med 150 kr av ICA Maxi Hälla och därmed blir avgiften 350 kr.

 

Vi passar även på att påminna om ledarutbildningen vi anordnar 7/1, ett bra tillfälle att förvärva bra ledar- och handbollskunskaper på väldigt kort tid. Ett deltagande i utbildningen innebär inte att man måste åta sig någon ledarroll, vi är bara glada att fler är nyfikna på sporten och vill lära sig mer. Hittills har 28 st anmält sig till utbildningen från bollkulsgrupperna runt om i Västerås.

 

Vid eventuella frågor eller funderingar kan ni maila till : bollkul@vasterasirsta.se

Ledarutbildning - Bollkul
2023-12-11 08:31

Vi är glada att erbjuda alla föräldrar till barn i Bollkul en unik möjlighet att delta i en kostnadsfri ledarutbildning. Utbildningen äger rum den 7 januari från klockan 15:00 till 17:00 i Irstahallen och kommer att ledas av Johan Ölund och Kenny Hurtig, långvariga ledare och spelare i föreningen.

 

Under utbildningen kommer Johan och Kenny dela med sig av sin erfarenhet genom att täcka såväl teoretiska aspekter som praktiska färdigheter. Deltagarna kommer att lära sig hur man strukturerar och genomför träningar samt hur man effektivt engagerar och undervisar de allra yngsta handbollsspelarna. 


Inga förkunskaper krävs, du behöver varken ha ledarerfarenhet eller handbollskunskap för att delta. Utbildningen är helt gratis, och inga åtagande som ledare förväntas. 

 

Kallelser kommer att skickas ut till alla barn i Bollkul, och vi ber er att svara senast 31 /12 om ni önskar närvara. Det är en unik chans att stärka gemenskapen och bidra till barnens utveckling inom handbollen, eller bara stilla en nyfikenhet kring vad sporten handboll handlar om. Vi ser fram emot att träffa er där!

Information från föräldramötet
2023-11-19 20:29

Stort tack till alla som kunde närvara vid föräldramötet i måndags! Vi har nu lagt ut en lite uppdaterad version av presentationen under dokument. Ta gärna en titt och läs igenom den.

 

Ni kan även finna den här på direktlänk : Föräldramöte.pdf

 

Nu siktar vi på bollkulskalaset nästa helg!

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 04/07 14:49 
Hem, 26/06 23:11 
Hem, 06/06 11:20 
Hem, 05/06 17:06 
Hem, 31/05 11:21 
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF