SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
A-lag Herr

2024-02-25 18:55
 
Inför LIF Lindeberg - VästeråsIrsta HF
2024-02-25 10:13

I eftermiddag väntar LIF Lindesberg på bortaplan. I jakten på att säkra en kvalplats till Handbollsligan är varje poäng viktig. VI möter Axel Morén inför dagens match.

 

Det börjar dra ihop sig och  kvalspelet är inom räckhåll. Hur märks det i laget?

 

- Kvaliteten och intensiteten har ökat på träningarna men det har nog samtidigt med att göra att vi blivit bättre och utvecklats under säsongen. Det är viktigt att vi är ödmjuka och fortsätter göra de saker som skapat bra prestationer hittills under säsongen. För att ha chansen att nå ett kval behöver vi vinna matcher och första matchen vi kan vinna är på söndag mot Lindesberg.


LIF Lindesberg står för motståndet idag. Hur går tankarna inför matchen?

 

- Lindesberg har på pappret ett namnkunnigt lag med mycket erfarenhet från både Allsvenskan och en del Handbollsligan. På hemmaplan är de starka och spelar ofta med bra tryck i omställningarna och mycket rörelse i det uppställda. Vi har pratat mycket om vår egen prestation och att göra de saker vi är bra på. Lyckas vi med det så har vi bra chanser.

2024-02-25 08:27
 
Jakob Grönlund förlänger med VästeråsIrsta HF!
2024-02-23 11:11

VI kan idag meddela att Jakob Grönlund har skrivit på ett nytt kontrakt med VästeråsIrsta HF.

 

Det känns väldigt bra att ha förlängt med VästeråsIrsta HF. Jag trivs otroligt bra här, både med klubben och alla spelare, säger Jakob Grönlund. 

 

Mattias Zachrisson om Jakob:

 

Jakob är i vårt lag en rutinerad spelare, så han är en viktig del i vårt unga lag med sin erfarenhet. Med sin orädda spelstil gör han stor nytta för oss.

2024-02-17 16:35

Hur är känslan inför dagens match?

 

Det känns bra. Vi går nu in i seriens sista femtedel och mycket ställs på sin spets. Vi har spelat oss till ett väldigt inspirerande läge och tagit fina kliv under säsongen. Det vi vill göra nu är att skruva upp det ytterligare och känslan är att vi har en nivå till i oss att plocka fram.

 

Dina tankar om dagens motstånd?

 

Drott är ett skickligt lag som varierar sig mycket i sitt anfallsspel och är nog det lag i serien som praktiserar 7-6 i störst utsträckning. De har bra spelare över hela banan men vi är klara på vad vi vill göra.

 

Läget i truppen?

 

Alla friska och hela så vi kan mönstra full trupp.

Hagsköld förlänger!
2024-02-13 09:21

VI kan idag meddela att Gustaf Hagsköld har skrivit på ett nytt kontrakt med VästeråsIrsta HF.

 

- Att förlänga med min moderklubb VästeråsIrsta HF känns helt rätt. Vi är ett ungt och inspirerande lag som krigar för varandra. Jag trivs även väldigt bra med gänget, säger Gustaf Hagsköld. 

 

Mattias Zachrisson om Gustaf:

 

- Glad att Hagsköld stannar kvar och är med på den spännande resan vi håller på att göra. Tillsammans med Jonte bildar han ett mycket starkt H6 par.

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF