SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P10

Slutspurt på säsongen
2023-02-21 08:08

Vilken otrolig säsong det varit hittills, men det är inte över än - nu har vi vinden i ryggen och nerförsbacke. På tal om nerförsbacke så har vi sportlov nästa vecka, ni ska ska skida - åk försiktigt! Vi har mycket roligt som väntar!

 

Nästa vecka (v.9) är det sportlov. Kallelse har gått ut för att se hur många vi kan tänkas bli. I dagsläget är det 11 st anmälda, så vi kör träning. Men 10 st har fortfarande inte svarat, gör gärna det så kan vi planera en bra träning för grabbarna. 

På onsdagen har vi matchvärdskap igen då herrarna spelar. Att vi har 2 st värdskap nära inpå varandra berodde på att höstens match flyttades. 

 

Vecka 10 är inga konstigheter, vi tränar som normalt. På lördagen har vi bjudut in Vintrosa för en gemensam träningsdag. Vi kommer köra igång 13:30 i C-hallen, ha 2 träningspass och lite matchspel med blandade lag. Efter det är tanken att vi äter gemensamt. Här skulle vi behöva hjälp med mat och förslag. Mitt förslag är att jag tar med stekhällen så bränner vi på lite hamburgare. Har vi andra förslag är det bara att höra av sig! Vi skulle även behöva hjälp med stekning m.m. Så meddela Thomas om ni kan hjälpa till.

 

V.11 - träningar som vanligt. På söndag är det "Vidarespelet". Eftersom det är 3 st serier i distriktet, Norra, Södra & Västra - så beslutade vi på serieindelningsmötet att det skulle vara kul om ett vidarespel efter serien. Eftersom vi kom 2:a och 3:a i serien så möter vi de andra tvåorna och treorna från de andra serierna i en "final three"-omgång. Ett lag kommer att resa till Kumla för att möta Kumla och RP Linköping. Det andra laget får hemmaarangemang och möter Örebro och Nyköping. 

 

V.12 - träningar som vanligt. På helgen (ej klart vilken dag det blir...) är det mittolvan steg 4. Då spelar vi i Eskilstuna och möter GUIF, Örebro och Vadstena. Mer info kommer senare när vi får infon... 

 

V.13 - tränar vi bara tis & ons. Sen är det dags för Irstablixten. Kan tipsa om Appen "irstablixten" där man hittar bra information. Vi har två lag anmälda, lag svart och vit. 

 

Träningstider kan ändras, har för mig att det är något pass som ev blir inställt då det kan vara andra bokningar i Västerås Arena - så lite inte fullt ut på det som står ovan... :) 

 

Efter Blixten är officiellt vinteridrotterna slut och sommaridrotterna tar över. Men jag tänkte att vi kan köra på lite extra för de som vill/kan, men har ni t.ex. fotbollsträning så ska ni helst köra fotbollsträning. Dagar/tider får vi återkomma med, det är lång tid kvar tills det blir aktuellt. 

 

En sak jag funderat över att är att vårat instragramkonto är rätt dött... det är jag som har det, men har vi någon som känner att det här är min grej får ni gärna lösenordet och håller kontot levande. Kanske kan vara flera som driver kontot?? Hojta till bara så blir vi grymma på sociala medier också! 

 

 

 

//Thomas

 


Nyhetsarkiv
Slutspurt på säsongen2023-02-21 08:08
VM-tips2022-12-16 13:13
Dagens Matcher2022-11-12 11:17
Nu är det dags!2022-09-29 21:19
Nya SportAdmin2022-08-29 21:16
 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF