SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P15

Välkomna till uppstart för P15 VästeråsIrsta HF!
2023-09-05 21:27

Hej alla föräldrar till handbollskillar födda 2015!

 

Här nedan följer kort info inför uppstart av säsongen. Vi har precis fått vår sida för P15 tillagd under vasterasirsta.se och det är där vi kommer kommunicera nyheter och annat som rör laget.

 

Träningarna kommer under hösten och våren vara förlagda enligt följande:

 

Måndagar     Råbyhallen   17:00-18:15

Torsdagar     Irstahallen    17:45-19:00 (första kvarten i Danssalen ovanför hallen)

 

Första passet kommer vara måndag 2/10 kl 17-18:15.

 

Föräldramöte med information om vad som händer under säsongen, hur vi kommer lägga upp träningar och lärande, samt vad ni som föräldrar kan och behöver bidra med, kommer att vara v42 Torsdag 19/10 kl 18-19 i Danssalen i Irstahallen. Jättebra om minst en förälder per barn kan delta vid detta tillfälle.

 

Vi är ett förhoppningsvis stort gäng barn som fortsätter sedan Bollkul förra året, men det är kul att vara fler som lirar handboll! Föreslå gärna för barnens vänner att man kan komma ner och testa, alla är välkomna att prova vid några tillfällen innan man bestämmer sig. Det kommer komma Skolhandboll med prova på för många andraklassare under året, det kan också vara ett kanonbra sätt att komma i kontakt med handboll.

 

Är det någon förälder som vill hjälpa till att träna grabbarna, hör gärna av er till oss vid första tillfället, eller kontakta Marcus på 070-3094656. Även icke tidigare handbollsspelare är välkomna! :)

 

Slutligen vill vi slå ett slag för Föreningsdagen på Intersport nu på söndag 10/9. Mellan 11 och 15 kommer det finnas A-lagsspelare på plats för att hjälpa till i sökandet efter rätt skor och kläder. Det kommer inte vara något klädtvång och alla barn får en tränings t-shirt. Vill man köpa något nu eller senare så rekommenderas svarta shorts och vita strumpor, dessa finns också i föreningsshopen på Intersport.

 

Vi ser fram emot uppstart och tror på en grymt kul säsong!

 

Hälsningar

Ledarna

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF