SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P15

Bingolotter, matchvärdar, sponsorer med mera!
2023-11-13 20:38

Hej!

 

Igår hade vi ledare ett möte och här följer en del viktig information till alla föräldrar.

 

  • Bingolotter – Som vi kommit överens om ska alla sälja barn sälja minst fem lotter var. Man får självklart sälja fler, det ger ett bra tillskott till lagkassan. Det finns Bingolotter, Sverigelotter och Adventskalendrar. Alla har samma pris och man väljer fem totalt men kan blanda som man själv vill. Man kan ”köpa sig fri” för 250 kr. Joakim Nordström som är Henrys pappa kommer administrera detta och ta in pengar för sålda lotter. De siktar på att ta med sig lotter ev redan på träningen på torsdag och sedan kommande träningar för de som missat. Sök upp honom i hallen tack!
  • Klubben har ändrat sig och vi kommer ha en lagfotografering, någon gång under perioden 27-29/11. Återkommer när tid är spikad.
  • Matchsammandrag – vi siktar preliminärt på att arrangera ett matchsammandrag på eftermiddagen lördag 2/12, i Råbyhallen, men det är inte helt klart ännu. Vi återkommer så snart vi vet mer.
  • Matchvärdar – lördag 16/12 är P15 matchvärdar för VästeråsIrstas A-herrar som möter Redbergslid. Matchstart kl 14:00 och matchvärdar behöver vara där kl 12:00 för att göra iordning. Efter matchen hjälps man åt att ta bort reklam i hallen. Vi kommer vara matchvärdar två ggr under säsongen, vilket innebär att vi delar laget på mitten, med undantag för tränarnas barn samt de föräldrar som tagit på sig ett ansvarsområde. Första gången är nedan barns föräldrar matchvärdar. Kan man inte delta behöver man själv ansvara för att byta med annan förälder, använd gärna Whatsapp-gruppen. Nästa tillfälle är 2/3-24. Vid matchvärdskap så får hemskt gärna samtliga barn komma på matchen, inkl förälder som går in gratis. Vi kommer köra inspring på planen med A-laget inför matchen och därefter ser vi på matchen tillsammans och hejar fram herrarna till vinst!

 

Adam

Ibrahim

Anton

Axelsson

Anton

Jakobsson

Ebbe

Skanser

Filip

Westerdahl

Frank

Hedlund

Hjalmar

Lindström

Hugo

Betshammar

Hugo

Lindholm

Ingólfur

Ingvarsson

James

Storm

Kian

Malik

 

  • Vi kör sista träningen inför jul måndag 18/12 och sedan börjar vi igen måndag 8/1.
  • Matchtröjor kommer vi få av föreningen, och vi siktar fortfarande på att köpa in snygga funktionsträningströjor med tryck på. Vi har hittills fått in en sponsor, men skulle behöva någon ytterligare. Om någon av er föräldrar har sådan möjlighet, får ni hemskt gärna höra av er till någon av oss ledare så får ni exponering på dessa tröjor och på vår hemsida.

 

Tack för nu, ses i hallen! 😊

 

/Ledarna

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF