SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P15

Info Superlördag! (matcher och matchvärdar)
2023-12-13 19:56

Hej!

 

På lördag är det dags för massor med handboll för många av grabbarna!

 

Som redan kommunicerats är det matchsammandrag i Emausskolan. VIHF kommer ha fyra lag och vi möter GUIF (tre lag) och Enköping (ett lag). Vi spelar minihandboll med 4 utespelare och en målvakt på plan. Alla lag spelar tre matcher var och vi är klara strax innan 12:00.

 

Första matchstart är 09:00 men det är samling ombytta och klara 8:30 för samtliga då vi kör ett gemensamt inspring kl 8:45. Det vore mycket bra om några föräldrar kan komma strax efter 8:00 redan för att hjälpa till att färdigställa, bära mål, ordna med kiosken etc. Emausskolan är ny för oss ledare så vi vet inte helt vad som finns och vad som behöver fixas med.

 

Klädsel är den vita matchtröjan, ni som ej fått ännu - det finns några extra på plats. Med fördel kan man även ha svarta shorts och vita strumpor om man har, men inget krav. Vill man kitta upp sig finns det att handla på Intersport vid föreningsshoppen av märket Kempa.

 

För lagindelning och spelschema, se infogade bilder. De finns också under fliken Dokument här på sidan.

 

Kl 14:00 är det sedan matchstart för VIHF-Redbergslid i Västerås Arena. De föräldrar som är matchvärdar (se nyhet lite längre ner) behöver vara där 12:00 eller senast någon kvart senare (förstår att det blir tight med grabbarnas sista matcher i Emaus). Vi räknar med att alla kallade dyker upp, eller att man själv ordnat med ett byte.

Kl 13:30 samlas alla grabbar som vill vara med, i samma matchkläder, och gör sig redo för inspring som maskotar till herrarnas match. Vi ses i lobbyn, vi ledare är där och möter upp. Därefter stannar alla som vill och sitter tillsammans och hejar fram VästeråsIrsta till vinst! Efter matchen behöver matchvärdarna hjälpa till att ta bort reklam från golvet mm.

 

Vi ses på lördag och hoppas på att det blir en grymt bra dag!

 

/Ledarna

 

 

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF