SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P15

Irstablixten och slutet av säsongen
2024-03-28 14:30

Hej!

 

Irstablixten:

 

Nästa helg smäller det med Irstablixten. Tyvärr blev anmälningsläget i P9-klassen (födda 2014) som vi spelar i, som så att det endast är VIHF P14 och P15 med. Trots det blir det kul att spela en stor cup, och utmanande att möta grabbarna som är äldre. Mycket hejarop från läktarhåll kan behövas!

VI har fyra lag anmälda. Lagindelning ser ni i bild ovan och spelschema för hela klassen finns här: https://irstablixten.cups.nu/2024/result/categories/41742140 Glöm inte att trycka på "visa fler matcher" för att se samtliga under lördagen och söndagen. Man kan också klicka in sig på respektive lag för att bara se det schemat. Matcherna är i ABB Arena Syd där det brukar finnas två minihandbollsplaner där vi håller hus.

Samling sker 30 min innan respektive lags första match. (Bortse från 09:00 som står i bilden om lagindelning ovan) Därefter anger tränarna när nästa samling är. Sägs inget så gäller 30 min innan matcherna.

 

Vi kommer idag också skicka ut en kallelse kring bekräftelse att man har koll på sina arbetspass. Kanon om ni bara kan besvara med ett "Kommer" för att säkerställa att allt är grönt.

 

Ev matchsammandrag och säsongslut:

 

Vi har preliminärt anmält oss till ett avslutande matchsammandrag i Lindesberg, vilket blir det sista vi gör denna säsong. Det kommer isf vara en av dagarna 20-21/4. Vi återkommer snarast med definitivt besked. Oavsett kommer vi träna fram till och med torsdag 18/4. Vi vet att fotbollssäsongen börjar dra igång, men kul om alla som kan och vill kör på till dess.

 

Hälsningar

Ledarna

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF