SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P16 Öst

Välkommen på föräldramöte P16 Öst, onsdag 22/5
2024-05-14 17:48

Hej alla föräldrar till handbollskillar födda 2016 (Öst)!

 

Vi har precis fått vår sida för P16 Öst tillagd under vasterasirsta.se och det är där vi kommer kommunicera nyheter och annat som rör laget samt i appen SportAdmin.

 

Vi tänker oss redan nu ett föräldramöte med information om vad som händer under nästa säsong 24/25, hur vi tänker kring träningar och lärande, samt vad ni som föräldrar kan och behöver bidra med.

 

Läs gärna igenom de länkar som skickades ut tidigare, via mail. Klistrar in länkarna här:

VästeråsIrsta HF - https://www.vasterasirsta.se/ 
Lagsida P16 Öst - https://www.vasterasirsta.se/start/?ID=496126  
Förälder till handbollsspelare i VästeråsIrsta - https://www.vasterasirsta.se/docs/1244/36176/F%C3%B6r%C3%A4lder%20till%20handbollsspelare%20i%20V%C3%A4ster%C3%A5sIrsta%202023.pdf

SportAdmin Appen - https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Minihandbolls regler - https://svenskhandboll.se/handboll-isverige/domare--funktionar/spelregler/sarskilda-spelreglerfor-minihandboll

 

Vi är idag 30st(!) som anmält intresse att fortsätta nästa säsong, när vi nu äntligen blir ett eget lag. (Och vi kommer säkerligen bli fler) Det är superkul och det kommer ställa krav på oss som ledare och föräldrar. Vi kommer att behöva hjälpas åt för att det ska bli så bra som möjligt för våra killar vilket betyder att vi behöver bli fler i och kring laget.

Är det någon förälder som vill hjälpa till att träna grabbarna, eller som redan nu känner för att ta på sig uppgifter kring laget, är det bara att säga till under mötet, eller kontakta Jonas Cederroos på 070-6464178. Även icke tidigare handbollsspelare är välkomna. :)

 

Vi ser fram emot ett möte med många frågor och idéer.

 

Plats: Västerås Arena, C-konferensrum

Tid: 22/5  kl.18:00

 

Det kommer gå ut en kallelse via SportAdmin till detta möte. Vänligen svara på den, om ni kan komma eller inte.

 

Hälsningar

Ledarna P16 Öst

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF