SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VästeråsIrsta HF
P12

Schema för bemanning av sekretariat, fika och matchvärdsskap under höstens hemmamatcher
2022-10-08 08:38

Vi tog på oss att ordna med lista för hur vi ska bemanna fika, sekretariat och matchvärdar på våra hemmamatcher den här säsongen. Vi har nu gjort ett schema för de första tillfällena (som det också gått ut kallelser till för barnen).

 

Länk till schema

 

Schemat finner ni antingen genom länken ovan, men även under fliken Dokument på lagets hemsida. Vi har fått information från tränarna om vilka barn som är kallade till vilka matcher och har utgått från det när vi placerat ut er på olika arbetspass. Är det så att ni tackat nej/är bortresta/inte kan vara med när ert barn är kallat till match är det ert ansvar att byta arbetspass med någon annan. Vid ett tillfälle spelas fyra matcher samma dag och där har vi valt att dela på uppgiften mellan två gäng.

 

Vi har naturligtvis inte engagerat ledarna för just dessa uppgifter då de redan lägger en ansenlig mängd timmar varje vecka för att ge våra barn en utvecklande fritidssysselsättning.

Fördelningen är inte helt jämn ännu men eftersom det kommer fler matcher i vår kommer det att jämna ut sig över säsongen, vi har koll!

 

Hälsningar Maria och Peter Rydfjord

 

Här följer korta instruktioner om vad de resp. rollerna innebär:

Sekretariat
Två personer sitter i sekretariatet samtidigt. Utbildning hölls i Västerås Arena 5/10. Vi har fortfarande begränsade uppgifter i sekretariatet och det är i huvudsak målräkning och tidtagning som är uppgifterna.

Matchvärd
En person är matchvärd. Huvuduppgift är att se till att det är god stämning på läktaren, att säga ifrån om det blir kommentarer mot domarna osv. Även svara på frågor gällande var det finns toaletter etc.

Fika
Två personer är fikaansvariga.

Utrustningen till fikat finns hemma hos familjen Rydfjord, Böttigersgatan 1 (Nordanby). Hämtas och lämnas av fikaansvarige vid resp. tillfälle. Hör av er till Peter, 0739684073 för överenskommelse om tid för hämta/lämna.

Fikagrejerna kommer i praktiskt packade lådor och är påfyllda med dryck, frukt, kexchoklad, frysta förberedda toast, mm. inför varje matchtillfälle. Pumptermosar till kaffe och kannor till mjölk och tevatten finns också. I fikaansvaret ingår att införskaffa och förbereda:

  • Fikabröd, gärna hembakat men köpt går också bra
  • Mjölk till kaffet
  • Tevatten
  • Fylla pumptermosar med kaffe

Fiket öppnar upp i samband med killarnas första samlingstid. Vi har ordnat en nöd-kaffebryggare för att vi ska kunna brygga mer kaffe efter hand, särskilt de dagar då det är många matcher.

Vi kommer också att sälja toast. Det är enkelt att administrera, och det ger bra förtjänst. Dessutom är det bra att kunna servera något som är lite matigt när det är flera matcher på raken. Mackjärn att grilla i medföljer när fikasakerna hämtas.

Fikagrejerna återlämnas rengjorda och diskade.

 

Frågor på ovanstående ställs till: peter@rydfjord.se, 073-9684073

 
Handbollens huvudpartner
Centrala partners
Huvudpartners VästeråsIrsta HF
Guldpartner
Partners VästeråsIrsta HF